Tuesday, December 18, 2012

kahweng :P


 Assalamualaikum , 
hee , demi perasaan cinta ika terhadap belog melebihi sikit lately ni . ye lah kan, nak berkasih sayang dengan manusia , masih tercari cari . maka ika berkasih syg dlm blog ni je lah :D 
kan skng musim cuti sekolah , so people already set dis school holiday as their weeding's date .
baru2 ni , akk blogger maghia : Maria Elena kawen . HEEE ^^ 


jom tgok gambar dieorng yg ohsem2 dkt Mukhriz Latif & Udey Ismail

nowdays , byk org dok berbicara isu kawen dgn ika . kenapa kenapa ? 
HAHAHA . malah mata ika yg tak brapa nak bundar ni slalu sgt dok menengok gambar org kawen dgn rakusnya . Ya , Ika tau . next year ika dh nak msuk alam 20 an . so , nak taknak kena la bajet2 coolioo bile ckp psl isu ni . weh , ak dh nk msuk angka dua . oh dua ..
malah , kawan2 pun rajin duk sakat2 ika . hey , dah tau aku ni masih belum ada cowok . lagi nak tanya . demm demm 





bknnya apa , ika takda specific target utk ke alam baru ni . biar semuanya jadi sendiri :)
ika kne kejar kejar dulu apa yg ika nak , nak duit berkepul2 dulu , nak limpahkan family ika dgn kesenangan . baru kawen . tp sapa lah ika nak menolak apa yg Allah dh tetapkan . 
nmpak snng ble ckp psl kawen , tp sbnrnya tu tanggungjwb bsr . lg bsr dr perasaan masa nak jawab exam . 
malah , ika rs ika cm muda nak berbicara psl ni . yeke ? O.o sila sedar diri ye cik ika . 
ke masih ada sisa sisa ke-fobiaan yg terlampau . hasil hentakan perasaan yg  melampau .
desakan otak yg pelampau lampau . erk 
well , rakan2 yg nak kawen tu . jgn lupa ajak ika okayyy ;D
yg mana nak tunang ke , pun sama gak . jgn lupa ajak . heee

well ,  meh ika end up entry ni dengan ayat dr crush ika yg ika rs , ika dh tak suka dia dh .
HARHAR . sadis kan kau ka . :P



'  encik sepek mata , thanks sbb slalu bg aku kata2 semangat cmni . malah , kau lah org paling ohsem perasaan nya bila dh kena confess heart to heart ngn minah fiona cm aku ni . amacam ? masih terkesima . dh . bye . ibarat cm buang air liur ke dlm botol air je bila ckp dgn kau . huuu T.T '

with love : cik ika :)

3 comments:

gdsbnga said...

comelll sangatt maria dgn dato ni !

Cik Mimey said...

sweet je diaorang

Seneorita Baharin said...

kejar dulu cita2 then baru cari cinta. :)