Sunday, February 03, 2013

lukisan rabak

YO WHATSAPPPP ! 
Hari ni hari isnin , hari ni sama mcm biasa . hari bersantai di rumah sambil goyang kaki di depan komputer sambil layan pesbuk dgn belog Lanun Ranggi. itu hari ini . hari semalam? 
oh semalam bosan . tapi sbb takmau bosan . tgn mula capai ketas kosong , 
campakkan kaler magic , selerakkan pensel kaler & pemadam sebijik . 
sambil layan lagu hindustan sah rukh han dan beruniformkan tshirt dan  berkain batik . ini ..


seksi tak beliau posing ? haha . ika bkn bdk seni masa skola . tapi , mmg dulu penah ada niat nak terjun dalam bidang seni . even tau diri ni serba tidak berseni orgnya . gagah gak nak masuk :") niat tak kesampaian . hasrat direjek . menghadap lah buku ekonomi , akaun , add maths masa tu sampai lebam :P haha . tp iye lah gak . no basic kot . mampu ke aku nak survive nanti ? another reason ika tak ambik art course , sbb kena buat foundation at least 1 year . abah ika rejek tak bg ambik . 
binatang ni sekor ke yg ika lukis ? ai maklum lah , ika ni kan budak complicated orgnye . so ika cm lukisss bebanyak sampai bile dah jadi malas , ika buat separuh jalan . ini .. 


' you know my name, not my story
ekceli minat mlukis ada , cuma rsnya lah agaknya . kena asah skill . jeles tgok adik ika yg num 3 & 4 pandai melukis . salute ! dulu masa skola rendah , dapat lukis pemandangan yg ada bukit , umah buruk kat tengah2 , lukis matahari siap tersenyum , burung bentuk 'm' ,
ada jalan raya . wa dah rasa ckup hebat . 
tapi adik wa boleh lukis lebih dari tu . beza betul bebudak dulu ngn sekarang . tapi adik ika num 2 , lukis org lidi je dia tau . dia paling hampeh wa habaq . haha :)

selamat hari isnin semua . bye ^^






with love : cik ika :)

8 comments:

Wanie Suhaini said...

cantik! =D

Aina said...

kreatif juga =]

Urzain Hussain said...

waahh kreatif juga insan ini melukis..hehe..boleh buat animasi nie..:)

Yun Syazwani said...

cantik..comel..lawa...

kasya syiera said...

kreatifnya..comel je.buat design baju pun cantik ni

Fatin_Nadia said...

nice drawing u got there..;) check out mine here, http://fatinsassin.blogspot.com/2013_02_01_archive.

sha_kira said...

singgah + follow u..

nice drawing :-)

nadia said...

Wah, cantiknya !

jelez nadia tengok.. hehe