Monday, February 25, 2013

suger glider in da house :D



Assalamualaikum * lambai tangan.
actually ika rindu dgn kucing ika yg Zara tu :( dh dekat 2 bulan lebih dia takda. i mean , mati.  sunyi sangat duk umah ni takda dia. rs cm nak bela kucing lagi tapi mak kata cm tak pyh. sbb nt bila g belaja balik , takda sapa nak jaga. 
Zara mati kemungkinan besar sbb dia kena racun. ERGH . sapa lah berani bunuh kucing aku. 
so , kat umah ni tinggal suger glider adik ika. dulu dia sensorang , skng ni dh berkeluarga dah.
HAHA

ni nama dia Luna. hyper tahap gile babeng punya. selalu rs cm dia pengaruh tv banyak sgt sampai suka main gigit org. muka dah comel kiut miut tapi tang gigit org . tak tau nak kata apa. ika tak suka pegang Luna. sbb dia tak boleh control diri dia . huu T.T

ni dia si pensel kaler LUNA :p

so biasalah , adat . si Luna ni nak ad bf. jenuh gak mencari utk dia. last2 , ika dgn adik decided nak kenen kan dgn kawan ika punya sg jantan. nama dia Chiko :') 
so , Chiko ni totally lemah lembut orgnya , suka tido , suka gerak tahap slow motion gila , bajet comel, tak ggit org , dan sgt2 lah manja ^^

see , hobi dia mmg buat taik mata :P

dm jangka masa nak dapatkan bby sg tu. kawan ika yg bela dieorg. ika excited nak tgok anak sg ni je sebenarnya. ika tak penah pegang sg. ika tak suka. sbb dia suka cm jenjalan lompat kat badan. dan ika sgt lah tidak berminat apatah lagi terpengaruh nak belanya. 
dlm masa bbrapa bln ,finally anak SG lahir. tu pun si Luna taknak bg org tgok anak die.

alololo , asal kiut sgt ni sayang ? :P

BABY SG :') . skng ika yg suka duk main dgn dia. usap2 dia. usik2 telinga dia. dia ni suka tido kat tangan ika smbil gulung2 badan dia. takpun kat baju ika . ika syg dia even sebelum ni ika tak suka sg . baby ni kecik lagi , dah pandai mengigit tapi tak sakit sgt. kuku pun dh panjang. tapi cm tak brapa nak rs cengkaman dia tu . HAHA . 
so skg ni , dia dlm jagaan bibik IKA ^^ 
tadi ika bosan so ika lukis baby sg dlm bentuk kartun . btw , dia betina .

any comment ? HAHAHA . ika loser 



with love : cik ika :)

4 comments:

keyboard menaip said...

wau,, cute,, nak satu,, postkn untuk ika,,nama saya pun ika,,ehehe,,

Siti said...

comel walaupun kartun tu mcm garang haha..

xila dot said...

comel pe...even xsolid lagi tp tetap cumellll nak nak glider! ><

combi said...

comei! :)