May 12, 2013

#whatpubertydidtome


Assalamualaikum. Whaddup people :) 
 ternyata disebabkan assigment berbakul bakul. mood nak update blog terpaksa dihapuskan serta merta. assigment didahulukan, blog diketepikan. aik, boleh cmtu? last entry April lepas. nampak sgt, life ika makin lama makin tak tentu hala. nak kategorikan cmna ni. bosan atau cmna? 

walaubagaimanapun, ha ambik kau. ayat bm aku dah keluar dah. perjalan kehidupan di twitter, instagram, we chat, whatsap, msg, call, facebook masih giat aktif. oh ya, jgn lupakan running man skali ya :D tu je lah terapi tension. HAHA.  so memandangkan korang dh lama tak lepak kat blog kita, meh kita hidangkan entry bebas mcm burung merpati. boleh ? :P

dekat insta/ fb . ramai post pasal #whatpubertydidtome. Ika pun taknak lpaskan peluang mencuba mengepost gambar dulu kala dan masa kini. secara ringkas, 
ika msa kecik, mmg putih cm anak cina. mata agak sepet. haha. tapi 1 bnda je yg sama.
pipi mmg akan naik kalau buat pebenda pun. senyum, sengih, ketawa, gelak. 
kwn2 skola rendah menengah kolej kata , pipi yg buat dieorg kenal sapa ika. 
ha, lagi 1 dieorg mmg ingat ika sbb nama abah ika. haha sbb unik mungkin . 


puas ika kaji. ika ni actually cmna masa kecik? apa sikap yg still ada dr kecik sampai besar. paling ketara, suka bergambar. mostly, gambar ika semuanya post gila babeng punya. ingatkan masa kecik pandai posing, bila bsr nt boleh lah jdi model gamaknya. 
dah tak sangka pulak, masa bsr badan cm anak hulk. heee kira kecik sikit lah kan dr hulk :p 

entry kali ni, ika nak selitkan lah sikit pasal hadik ika num2.  beliau nak ika buat 1 entry psl hadik beradik. tp ika sendiri takda idea lg psl tu. so, kali ni. ika nak selit sikit  je. 
adik ika dgn ika beza umur 2 thun je. so, gambar kiteorg masa kecik mmg bersepah. 
cakap je lah nak mimik muka cmna. semua ada :D
'  jelas terpampang, akk dulu meninggi dgn gahnya. last2 kalah di usia remaja bila ketinggian adik menaik dgn lonjaknya. huuu T.T '

family dihati sampai mati :) 
till then people. rajin , meh ah comment2 :D 
* GIGGLES.