Jun 8, 2013

Collegemates Wedding Yo.

Assalamualaikum. 

One man all by himself is nothing. Two people who belong together make a world.

kengkawan masa ika belajar dlu, suku drp diantara kiteorg yg dah kawen baru2 ni. dan yg akn datang pun insyaAllah ada :) tp semua wedding dieorg, semua ika tak pernah pergi. mesti akn clash dgn mcm2 benda. so hope lepas ni. takda la nak clash dgn pape ya . HEE.

Alhamdulillah, 31Mei baru2 ni pun. bestfriend ika kawen. padahal baru je rs cm semalam dgr dia plan nak kawen. cepat betul masa berlalu. sorry kawan. kita takleh g wedding awk tu. kita hantar wakil je. happy dapat ckp dgn awk lpas awk dah ah jadi isteri org. huhu. lpas ni , nak lepak takleh lah nak huha huha sgt kannnn :P hadiah pun takda nak bg. biasalah student picisan cm kita ni. pepaham je lah kan. 


hasil pencurian dr si hapija :P
Selamat Pengantin Baru Mira & Nazrul. 



pelik. kwn skola takda sorang pun lg yg kawen. kawan kolej berpusu pusu kawen. ihiks ;D 

tak dpt bayangkan reunion nt nt. 5 thun akn dtg ke. mesti time tu. ada yg berderet2 anak. ada yg dh tu, dah ni. tak sabar nak rasa dn tgok reunion yg mcm tu .
could be nice if time tu semuanya ada. kawan skola, please. kawen awl sikit okay. 





1. Nabila Nasya & Saiful : pun tk dpt g jugak. time ni meriah. ramai gak kengkwn pergi :) 
2. Cheq lah & Suami : pun sama tak dpt g gak. sbb kelantan nun jauh di sana tuu :(
3. Mira & Nazrul : pun sama jgk. kat kelantan gak. tp time dia kawen. sem baru bukak plk :(
4. ?? hewhew.


tapi pape pun. Selamat Pengantin Baru. semoga berbahagia ke akhir hayat. 

please jaga kawan kita baik2. nt ada pape good news gtau kita okayy :)


and sebenarnya kan. kita ada join Digi WWWOW Awards utk kategori  Shorty Blogger of The Year by ChurpChurp baru je submit. so cm taktau lah. saje je join :) 

vote sini :)