Oct 26, 2013

Stalker.


Bersyukur , sebab dalam aku duk leka dengan masalah yg tiada penghujung. Ada segelintir manusia yang aku label sebagai org misteri yang selalu care pasal aku. 
Stalk aku senyap senyap. takmau reveal siapa diri sendiri merupakan sesuatu aktiviti penyamaran
yang kelihatan mcm bernas tapi tak relevan.
Pernah dulu , dalam blog ni ada memacam sepesis org misteri. Yang aku meluat , org misteri yang
bash aku tak tentu hala. 
Org kata mara tanda sayang , habis bash aku tandanya apa ? Sayang jgk ke ? :) 




Thanks to dis friend, sbb buat semua benda atas dasar persahabatan. 
Positifnya kau , kau comment baik baik je semua. 
Negatifnya kau , kau tinggalkan aku dengan tanda tanya yang byk gila . 
Aku hargai apa yang kau buat dulu utk aku. Thanks a lot ya dear stalker.
I lap lap lap lap lap youuu :*
Masa aku form dulu , aku pun hidup bertemankan org misteri yang stalk aku 24/7.
Oh hidup kena stalk ni dah mcm hidup gaya retis je . Bahaha. 

Sebenarnya , apa tujuan org yang suka stalk kita kita ni ? Basically , aku rasa org ni takda keberanian yang gagah perkasa yang face to face dgn kita. 
Or maybe tu kepuasan yang tiada nilai utk stalker. 
Selalunya , org yg stalk kita tu akan ada beraccount2 semata mata nak stalk kita. 
Pernah dulu , masa zaman belasan tahun. Ada ramai stalker yang stalk aku guna fake acc kat pesbuk. 
Bahaha. Jangan ingat aku taktau. Kang aku reveal sensorang. Mau menangis bunyi penyesalan.

Jangan takut dgn pengstalker baik tahap dewa . Ada sesetengah stalker yang akan stalk kita everyday atas niat baik suci murni. 
Ada jgk yang aku cuba nak bash downkan kau. tp kau buat ilek peace suda lah.
Lelama diam letewwwww. Ye dak ? :) 



 kalau muka stalker blog aku ni camni , sila stalk sy hari2 ya ^^

4 comments:

  1. Hahaha baiknya stalker tu tinggalkan nasihat ! Hehehe , betul2 , kengkadang ada yang stalker semata nak bash kita , tu kena dok perhati leklok tu . abaikan je kalau yang jenis2 bash uh . lama2 dia mesty senyap punya . dalam blog saya pun ada stalker , tapi tak guna nama anonymous , dia guna nama saya sendiri . haha xD

    ReplyDelete
  2. this what we call it, sweet stalker.hahahaha
    p/s : die suka kat awk la tu.ngeh2.

    ReplyDelete