Sunday, February 23, 2014

1st Impression :)


Assalamualaikum, 
Kabare ? Ecewaah. Hmph, ala ika rasa ika dah hilang skill blogging lah . Rasa taktau 
camna nak menulis. Hee. takpelah, akan ku usahakan :) 
Oh, semalam. Ika baru scroll down timeline pesbuk ika tahun 2010-2011. 
Malu oi baca balik. Apa ke jiwang sangat aku dedulu masa zaman sekolah.
Mau kena kencing manis ex aku. Bhahahaha. K perasan. 
Bagus jugak ada kesedaran nak scroll down pesbuk nya timeline. Iye lah, 
biar rasa insaf sikit tgok perangai zaman jahiliah cmna ghupe. 
Ish ish. 


Agaknya kan, apa 1st impression org kat aku kalau org baca ayat memanis aku kat pesbuk tu. Mau kena label jiwang karat, mengedik, tah pape, syok sendiri and so on. 
Dulu, masa aku kena bash dengan anon kat blog ni pasal entry jejiwang aku. 
Aku rasa nak bash balik sampai lebam. tu dulu masa darah muda tgh mengelegak 
baik punya. 
Tapi, kalau sekarang bila aku pikir balik, bila aku baca entry kat blog org lain. 
Aku rasa akward bila baca plus ada rasa cm eh eh eh eh ? eh banyak betul eh an ? AHA
agaknya itulah perasaan org yang duk baca blog aku ni masa dedulu, 
secara positifnya aku asume yang semua yang bash aku ni , sayang aku. sebab tu lah dia org bash supaya aku stop tulis something yang mengugurkan bulu ketiak. 
Ye lah, cite private cmtu patutnya simpan sesendiri je. takyah citer kat tempat public mcm blog ni ha :) Ye dak? 
Thanks a lot lah pada yang bash aku dedulu. lap you :*

1st impression org kenkadang betul kenkadang tak. 
Ni kalau korang baca entry aku ni, kenkadang ika guna aku. kenkadang guna ika
pun, mesti korang punya 1st impression cm " minah ni gila. bahaha" . kan ? kan ?
Kbai :) 



with love : cik ika :)