Apr 10, 2018

# Life

My Messy Table


Assalamualaikum &Hi readers ❤️️
Sementara tengah ada mood nak blogging ni. Dan penyakit M tu tak berleluasa lagi dalam diri. Ika saja je nak share meja dalam bahagian meja dalam bilik ika yang berselerak sikit . Haha. Ika suka decorate. Tapi, nak decorate and mengemas pun kena ada mood. Kalau takda mood, tu yang jadi sepah tu. 

Ika takda idea nak decorate apa dekat bahagian meja. Selalu jugak tgk idea dekat pinterest. Tapi, ika tak la sekreatif tu nak mendecorate bilik. Takda tema dan warna yang specific. Caca marba. Asal boleh. 




1.Buku-buku dekat sebelah tepi tu ika letak sebab takda tempat dah dekat rak. So, saja la penuhkan dekat atas meja. Tak susun elok sangat pun sebab ada lagi buku yang ika still baca hee. 

2. Sebab ika memang suka tengok gambar gambar, ika print out and letak dekat frame yang adik ika belikan untuk ika dari Ikea. 

3. Dalam satu mug ika letakkan, kipas yang dapat masa dekat Chuan Chuen Bangkok, Bunga Ros yang dah kering masa konvo setahun lepas, bunga bungaan. Ah, perempuan sangat Haha. 

4. Taktahu nak letak file semua dekat mana. So, tempat letak pinggan mangkuk dekat ikea tu ika jadikan tempat letak file. Haha. Yang kotak utk carry out semua pinggan masa dekat luar kaunter tu. 

Ika still mencari idea nak decorate meja dalam bilik. Sebab tu meja ni berselerak ya amat. Nanti nanti kalau rajin. Ika boleh buat entry full decorate untuk meja hee. Doakan ika rajin nak mengemas dan update entry. 

Korang suka decorate tak? 

12 comments:

  1. Dah kira rajin tu ika, kita lg kronik, sering mls2 😁

    ReplyDelete
  2. Cute la!! Tak messy punn

    Www.mylittlestoryi.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Hihi akak tengok takdelah berselerak mana pun meja awak, okey jea jika dibandingkan dengan meja akak.. lagi haru.. hahaha

    ReplyDelete
  4. banyaknya buku awakkkk! kalau buku kite banyak, confirm lagi bersepah dr ni, haha

    ReplyDelete
  5. masih kemas lagi tu, kadang2 kita pon malas2 gak nak menyusun ni..last2 semua dalam kotak ja

    ReplyDelete
  6. Selamat menyusin atur dan memdekorasi. Hehe

    ReplyDelete
  7. ika beli la wall cabinet.
    then beli yg tempat sangkut-sangkut tu.
    frame tu tempek kat dinding.
    aida xde meja kat umah ni.
    meja komputer aje.
    takde ruang nak adakan SOHO hi hi hi...

    ReplyDelete
  8. Kreatif juga tu... zumal kalau kemas meja tahan 5 minit je nanti sepah balik

    ReplyDelete
  9. rajin betul letak tompok putih tu hahaha tak messy sangat lah meja ika, okay je :D

    ReplyDelete
  10. Masih lagi okay pada kak sha.. Kikiki..

    ReplyDelete
  11. Tak messy pun Ika.. simple saja.. owl tu nampak comel sgat !

    ReplyDelete