Nyahplastik Buku dari PTS Media Group

 

Assalamualaikum & Hi pembaca sekalian  ❤️️

Ini merupakan entry pendek. Asalnya nak publish untuk Wordless Wednesday tapi terlupa pulak haha. Jadinya, macam mana eh nak buat. Kena la jugak menulis sesuatu . Dah tak dapat nak wordless sangat dah. 

Bulan ini tiada plan untuk membaca genre apa. Tapi, ika cuma aim untuk variasikan bahan bacaan semampu yang boleh. Kalini, ika pilih 5 buku dari PTS Publication. Ika perasan PTS sekarang sudah mengeluarkan banyak buku yang best-best. Kalian juga boleh cuba tengok website mereka. Oh ya, lupa nak beritahu. PTS ada membuat giveaway di Instagram. Terdapat 8 buah buku yang boleh kalian pilih jika kalian menang. 


  • Komik Wira Kera: Legenda Seorang Raja 
  • The Memoirs Of Sherlock Holmes 
  • Boba Girl 
  • Aisyah Keanggunan Sejati 
  • Malaikat Bertali Leher

Selamat menonton video nyahplastik dari ika. Ika nak improve kualiti video. So, setiap hari tu jenuh fikir apa nak kena buat. Kalian doakan la supaya ika dapat buat video yang helok. Dan support ika di Instagram juga ya. :) 



Scan code ini untuk ke Instagram PTS. (Giveaway Sempena #BookGivingDay)

4 Komen

  1. komik Wira Kera nanti ada sambungan dia kan. hehe

    ReplyDelete
  2. Nampak menarik buku2 tu. Oh boleh la nanti tengok2 buku PTS. Btw, good luck untuk giveaway!

    ReplyDelete