Jumpa Silent Reader Blog JJM di Instagram.

 

Assalamualaikum & Hi pembaca sekalian  ❤️ 

Few weeks ago, masa belek komuniti buku di Instagram. Ika ada terjumpa satu instagram ni. Ika suka tengok dia buat unboxing video. And ika rasa antara sebab utama kenapa ika terus follow this girl sebab ika rasa macam dapat aura positif nak buat video. Sebab kemalasan paling ketara bila nak buat video unboxing. Lepas follow this girl. Dia terus direct message (DM). And lepastu dia mention something dekat IG Story dia. 

And cuba teka apa dia tulis. Kalau tengok dekat gambar memang banyak sangat dia tulis. Halus je tulisan. Haha ika amazed. How come dia rajin tulis kekecik macamtu. Rupanya dia silent reader blog ika. Ika rasa dia tak follow blog ni. And kebetulan dia baca entri buku seram yang ada dalam ni untuk dia nak ambil mood. 

What a small world. 


nrlatqh:

Tenkiu for writing the bookreview of horror genre yang buat kita ralit. Hehe

Ada la dua tiga kali jugak iqa baca book review genre seram seram sebab nak amik mood utk baca trilogi jangan baca novel ni. yang sampai haritu.
& memang banyak kali iqa blogwalking satu site ni sebab dia banyak buat bookreview cerita seram seram tau, i jelajah sampai entri around 2017-2015 sebab ralit tau baca Hahaha.

Bila start singgah sampai entri yang sudah sudah ni,tahu tahu perasaan rindu nak blogging tu datang balik. Join segment, giveaway, and buat ramai kawan among bloggers. bestnya time tu. Hahaha tapi tulah now dah tak rajing blogging macam muda muda dulu. 

Iqa takdalah nak stalk owner blog ni sape at first tau sebab cam suka baca review dia je lately ni. 
And todayy teknologi membuktikan feature filter recommendation technique (like can trace our suggestions --more to 'retargeting technique' itu exist ye kawan kawan sebab owner blog ni follow iqa. 

Mula mula cam 'eh sape ni'. stalk stalk eh blogger ni la. 

_______________________________________________________________________

Salam perkenalan nrlatqh. Terimakasih sebab sudi baca entri book review lama-lama. Memang dulu kerap ulas buku seram. Sekarang campur-campur genre. InshaAllah nanti kita re-read balik buku seram lama and baru and kita letak latest review okay. Thanks again awak. Jangan jemu singgah sini and sapa kita dekat IG. Ini buatkan ika lagi semangat nak baca buku and buat ulasan. Walaupun rasa macam okay tak ada siapa akan baca ulasan kita. Tapi, ika harap dapat memberikan secebis manfaat buat para pembaca :)

5 Komen