Menang Lazada 3rd Prize ❤️️

8:23 PM



Assalamualaikum & Salam Jumaat. 
Alhamdulillah. Rezeki Allah nak bagi hujung tahun ni. Tak sangka menang contest dari Lazada. Dapat email dari Lazada few days ago. 3rd Prize (RM 100 LAZADA SHOPPING VOUCHER)
Alhamdulilah. Happy sangat. Kebetulan, memang kasut dah terkopak dengan jayanya. Macam tahu tahu je. 
Actually, ni first time cuba nasib masuk contest dari Lazada. Sebab ika memang peminat tegar Lazada. Macam diehard fan. Sebab setakat ni beli barang, tak pernah menghampakan. 



Congrats dekat semua pemenang ❤️️ Let's memeriahkan lagi untuk akan datang punya contest. InsyaAllah, semoga ada rezeki buat kalian untuk akan datang. 
Actually, ika dah dapat dah code untuk redeem. Dan ika dah settle membeli dah pun dengan gelojoh dan eksitednya. 
Tengah tunggu barang barangan sampai. Semoga sampai elok elok dan dengan baik. 
InsyaAllah, nanti ika akan buat special entry untuk barang barang yang dah dibeli. 
Ika buat this entry untuk contest Lazada
Online Revolution Blogger Contest.

Thankyou Lazada. I love you. ❤️️ See you guys in the next entry. XOXO. 

You Might Also Like

11 comments

TOP COMMENTATORS ♥

Subscribe