July 2019 - Jari Jemari Menari

Jul 9, 2019

Skin Care Giveaway by Airah Syahirah

8:35 AM 20
Skin Care Giveaway by Airah Syahirah


Assalamualaikum & Hi readers ❤️️

Harini mood nak update blog meluap-luap datang. Sebab dah lama tak join any giveaway, ika nak join giveaway dari Airah ni. Nampak macam best sebab hadiahnya ada sheet mask, cleanser etc. Semoga ada rezeki. And all the best jugak untuk yang join giveaway ni. 



Thankyou Fatina ✌🏻

7:54 AM 11
Thankyou Fatina ✌🏻

Assalamualaikum & Hi readers ❤️️


Sebagai warming up untuk update blog bulan ni. Tiba-tiba ika teringat pula yang bulan April haritu blogger Fatina ada senaraikan Malaysian Book Blogger Part One dekat blog & twitter dia kalau tak silap ika. Tengah scroll list yang Fatina list kan. Terselit nama Ika. Thankyou Fatina sebab kenal ika as a book blogger. Rasa bersemangat pulak nk update reviu buku lepasni. Kena ekstra rajin ni. Pray for me yeah! 

Oh sebelum terlupa. Congrats Fatina sebab dah ada domain sendiri. Bestnya. :) Doakan ika pun satu hari nanti ada domain sendiri tau hehe. Korang please check her blog okay. Fatina pun book blogger jugak. Tapi dia banyak baca English Book. Siapa sini yang suka baca English Book boleh la tengok reviu Fatina. 


By the way, ika ada banyak benda nak share dgn korang especially pasal buku & movie. Bulan ni baru baca 5 buku saja geng. Takda target apa pun. Tapi, kalau boleh nak at least baca la lebih dari 5 haha. Current book yang ika tengah baca Putera Kodok kot! Kehkeh. 






Korang boleh baca entry Fatina disini.  Ika aktif update reviu buku di Goodreads. Habis baca je terus tulis dekat sana. Tulis ringkasan saja la. Unless if ika rasa ika suka sangat buku tu atau buku tu perlu diulas dengan panjang dlm blog. Then, akan muncul la di blog ni. Kalau nak tengok buku apa yang ika dah habis baca. Korang boleh tengok dekat sidebar blog ni. Ika link kan terus dari Goodreads ke blog. Senang nak track hehe. 

Okay geng. Nanti kita jumpa lagi okay? Ika nak siapkan entry yang banyak dekat draft ni. Haha. Nak ambik mood menulis yang dah lama hilang ni kejap. Kbye.