Jan 23, 2018

# Segment / Giveaway

Segmen Blogwalking by Miss Kepeng


Assalamualaikum readers ❤️️
Ika nak join segmen Blogwalking dari Miss Kepeng pulak. Salam perkenalan dari Ika buat awak. 



Syarat Syarat Penyertaan: 


1. Mestilah kena FOLLOW blog penganjur ni, hihihi (tak malu betul,nanti kepeng follow korang balik)  


2. Buat entry yang bertajuk " Segmen Blogwalking by Miss Kepeng " 

3. Copy Paste Banner atas ni dan back linkkan ke entry segmen ni.


4. Tag 3 rakan anda dan pastikan mereka tahu 



5. Publish dan letakkan link entry korang di ruangan komen entry segmen ini.




Penyertaan akan tamat pada 5 Feb 2018

30 comments:

  1. Hai Ika S, selamat bersegmen ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat bersegmen jugak awak :D Hee

      Delete
  2. Replies
    1. Hee. Hi awak. Terimakasih singgah sini :)

      Delete
  3. Replies
    1. Hi Azah :) Selamat bersegmen jugak tau.

      Delete
  4. good morning ika! Mat datang blogwalking dari segmen sama. Selamat bersegmen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Mat Min. Selamat bersegmen jugak :)

      Delete
  5. hi, cik kepeng datang buat spotcheck sambil follow sini^^
    terima kasih sudi join segmen ni...

    Dunia Miss Kepeng

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi! Thankyou Miss Kepeng datang sini. Hee. Sama sama. Salam perkenalan.

      Delete
  6. Selamat ber'blogwalking!!! ^^

    http://pululudreams.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi awak :) Selamat berblogwalking jugak tau. Hee

      Delete
  7. singgah sini dari segmen yang samaaa. jemput singgah blog azah jugak :DD http://zaza96.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Azah. Terimakasih tau datang singgah sini :) InsyaAllah, nanti ika dtg jenguk Azah pulak.

      Delete
  8. hai.. cikla dtg dr segmen yg sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    done follow too...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thankyou Cikla sebab datang singgah sini and follow :)

      Delete
  9. salam singgah Dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee terimakasih sis datang singgah sini :)

      Delete
  10. hai..singgah dari segmen yang sama :) done follow awak ! #1255
    jum singgah blog sy https://z3tty.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  11. singgah blogwalking
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee. Thankyou awak sebab sudi singgah sini :) Will visit you later.

      Delete
  12. Najihah pun joinnn
    https://itsnurulnajihah.blogspot.my/2018/02/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  13. singgah sini balas kunjungannnn

    ReplyDelete
  14. 💓🌼🌸💓🌼🌸💓🌼

    Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    🌸💓🌼🌸💓🌼🌸💓🌼

    ReplyDelete