Hadiah dari Blogger Sis Kinah 🎁

11:44 PM


Assalamualaikum & Hi readers ❤️️

Entry ni entry penghargaan buat Sis Kinah sebab sudi bagi ika all this. Last month, ika ada tinggalkan komen dekat blog dia. Top Komentor Bulan Oktober. Sebenarnya, sambil sambil baca tu, ika tak sangka tinggalkan komen banyak mcm tu. Tapi, apa pun. Banyak info yang korang boleh dapat bila baca blog Sis Kinah. Ika adore sgt dengan idea idea yang ada dekat blogger yang mampu hasilkan entry yang bagus bagus setiap hari. Memang ika jadikan inspirasi. Sebab ika ni tak konsisten lansung blogging. Penyakit M kadang tu hebat sgt melanda diri. 


Sebab eksited sgt tadi dapat parcel. Ika dah cuba pakai liptint Tony Moly ni. Ika taktahu pulak Tony Moly ada liptint. Warna dia lawa. Tak pekat sebab liptint ni kalau kita pakai sikit pun dah cukup. Code 02. Ika suka sangat packaging liptint ni. Cantik. Hee. Penutup dia ada bentuk love. 
And sis kinah bagi sekali mask sheet dengan Sampel Bare Essentials. Thankyou Kak Kinah. ❤️️ 

Korang boleh explore lebih lagi Blog Apekinah.com untuk baca entry entry beliau. Semoga Kak Kinah keep on blogging okay? Teruskan menulis entry yang dpt memberi manfaat buat semua org. 

You Might Also Like

21 comments

  1. Alhamdulillah dah sampai. Moga ika suka gift tu😍😍

    ReplyDelete
  2. Tahniah ika dapat hadiah top commentator :)

    ReplyDelete
  3. wow~ jalan² sambil komen pun dapat reward.. ^^ tahniah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thankyou sis. Sambil menyelam minum ayaq sis hee.

      Delete
  4. bestnya! myra pun suka pakai sheet mask selalu

    Myra | The Grey Lines Between

    ReplyDelete
  5. pernah pakai brand ni, agak mahal juga harganya hehe

    ReplyDelete
  6. salam..wowww..bestnya dpt gift... congrats sis

    ReplyDelete
  7. Saya pulak tengah nak kosistenkan diri dalam blogging world ni like update blog, blogwalkong etc etc etc haha. Penyakit malas tu kalau dah melanda jangan duk cakap lah 😅😅😅
    Sheet mask is heaven okeh. Untung ika sebab rajin blogwalking .

    Mijablur - Malaysian Lifestyle Blogger

    ReplyDelete
  8. Tak pernah pakai jenama ni
    Tahniah! rezeki tu

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, tahniah semoga Ika S. terus diluaskan pintu rezeki..
    Best dapat produk Tony Moly..

    ReplyDelete

TOP COMMENTATORS ♥

Subscribe