'GIVEAWAY BUKU by budakvanilla'

6:23 AM


Assalamualaikum & Hi readers ❤️️

Ika memang follow budakvanilla dekat IG. So, ika memang tahu yang dia akan buat GA. Dan hadiah dia buku FIXI. Lepastu, ika diremind lagi sekali oleh Kak Sha hehe. Untuk join. Ika hanya mencuba nasib saja untuk GA ni. Ika tertarik dengan hadiah dia. Buku FIXI kot. Ika dah la dok mengumpul buku FIXI yang main lama, makin banyak aha. 


Click Here To Join.

Macam mana boleh terjebak dengan buku? 

Dari sekolah lagi memang tertarik dgn buku buku dekat library. Tapi,  masa tu leceh gila nak pinjam dekat sekolah. Sebab masa meminjam tu tak lama. Lepastu dah nak kena pulangkan dah. Haha. Waktu tu, kita bukan la pulun nak membaca mcm sekarang. Dulu, kita baca bila dah habis buat homework atau siapkan apa yang patut. So, nak senang. Ika start beli buku sendiri. Tapi kena bodek abah ika sebab dia je la yang boleh belikan buku waktu tu. Start darjah 6 dah ada collection novel cinta sendiri which is haha terlalu muda untuk baca buku jenis mcm tu. At the same time, tetap baca la buku yg jenis utk umur2 ika. Minat baca tu sampailah sekarang. Plus, makin teruk haha. Camtula ceritanya. 

You Might Also Like

15 comments

  1. wahhh darjah 6 dah start baca novel cinta yg tebal2 tu ke? hebatnyaaaa :D

    thanks sebab sudi join GIVEAWAY BUKU by budakvanilla!
    boleh semak senarai peserta kat -> budakvanilla.com/p/participants-giveaway-buku.html

    all the best and good luck ya :D

    ReplyDelete
  2. Dasyat Ika dah start baca novel.cinta masa darjah 6. Akak masa sekolah menengah baru dapat baca. Good luck ika

    ReplyDelete
  3. Wah! Jom join giveaway kat blog akak! www.sovitamin.com

    ReplyDelete
  4. Gud Luck Ikaa, long time no see <3

    ReplyDelete
  5. perghhh darjah 6 dah ada buku sendiri mantoopp! hehehe. goodluck ika :D

    ReplyDelete

TOP COMMENTATORS ♥

Subscribe