GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM - Jari Jemari Menari

Oct 12, 2018

GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM


Assalamualaikum & Hi readers ❤️️



Harini, ika berkelapangan untuk join GA dari Sha. Awal nya sha dah prepare planner untuk next year.  Ramai yang dh join. Ika baru terhegeh hegeh hehe.  Tapi, siapa yang tak join lagi tu, boleh la join. sebab tarikh tutup GA ni, 31 Oktober 2018. 


Komen blog Sha. 

Ika rasa blog sha kemas. Susunan widget pun teratur je. Tak serabut mcm ika punya blog haha. Sha punya better than me. Before this kalau tak silap, blog sha mcm warna hijau kan? Ni dah tukar colour jadi purple. Nice. Loading page pun laju. Cuma akan lg best bila tekan entry, dia keluar dekat tab yang lain hehe. 

10 comments:

  1. All the best Ika.. Akak pun tengah survey survey planner utk tahun depan..

    ReplyDelete
  2. All the best to you Ika..
    Semoga ada rezeki Ika dalam giveaway ini..

    ReplyDelete
  3. kite datang sini balas kunjungan awak. hehe good luck!

    ReplyDelete
  4. Datang membalas kunjungan dan done follow ika..

    Good luck for this segment

    ReplyDelete
  5. Salam ziarah dari GA Yang sama...

    Semoga berjaya ..😊
    http://www.mariafirdz.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete
  6. Salam, Maisarah singgah dari GA yang sama. Semoga berjaya ;)

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete