Lazada 11.11 Blogger Contest: The Biggest One Day Sale! - Jari Jemari Menari

Oct 31, 2018

Lazada 11.11 Blogger Contest: The Biggest One Day Sale!


Assalamualaikum & Hi readers ❤️️

Mesti ramai yang menantikan kehadiran tarikh yang cantik untuk bulan November, 11.11. Kan? Jangan tipu. Lagi lagi bila tahu yang tarikh cantik mcm ni je mesti akan ada sales gila gila punya sampai nak menangis la kita sebab poket seluar, dompet serta duit dalam ATM makin kurang gara gara berhabis membeli. 

Lazada kerap buat sales gila gila mcm ni. Sampaikan kadang tak terkejar kita dibuatnya. The Biggest One Day Sale. Harga serendah RM 1 , Diskaun sebanyak 90% dan juga collectible voucher worth RM 11,000,000. Slash it & Shake it. Wow sangat tau! Banyak voucher yang korang boleh kumpul dan dapatkan. Please explore Lazada website gais. Click Here ! Dah la harga murah, siap bagi diskaun lagi. Lepastu kasi voucher lagi. Ish. Pemurah sangat tau Lazada ni.  

What 3 products (or more) are you adding to your cart to buy during Lazada 11.11 Shopping Festival? Share your wishlist with us!

 Cakap pasal wishlist dekat Lazada ni, memang lebih dari 50 barang pun ada. Haha. Al maklum la nafsu membeli lagi lagi perempuan kan memang mcm hantu sikit. Mostly banyak gadget yang ada dalam cart ika. Ini di antaranya la: 

 1. SEAGATE HDD 1TB BACKUP PLUS SLIM PORTABLE EXTERNAL HARD DISK DRIVE


Dah lama sebenarnya nak beli hard disk. Rasa susah sangat bila guna banyak pendrive untuk simpan document, gambar, movie and assignment.Lepastu mula menangis sebab pendrive hilang. Kalau ada hard disk ni, memang senang sgt kerja. Tersimpan dekat satu tempat. Kalau dapat ni, memang peluk bawak tido malam. Haha over. 



2. PAPERANG P1 SMALL WIRELESS BLUETOOTH 4.0 MOBILE PHONE ISTANT PHOTO PRINTER




I want thissss so badly! Ika suka cuci gambar dekat kedai. Tapi bila tahu ada sebenarnya photo printer mcm ni terjual. Ika ada bercita cita untuk nak dapatkan benda ni satu. Yang ika tengok haritu Canon punya. tapi dekat Lazada this cute photo printer. Ish. Comel gila kot. Haha. Murah pulak tu. Mana tahan hati ini. Bergelora gituwww! Siap dapat free rolls lagi. Jimat jimat. 

3. ORIGINAL SONY WALKMAN 4GB PINK


Ika mesti sure punya.  Korang mesti akan mcm tanya kenapa ika masukkan ini dalam cart di Lazada. Ika tahu sekarang ni ada banyak je apps music yang boleh download dekat phone mcm Spotify, Joox and banyak lagi. Tapi, personally. Ika ada satu problem which is kalau dh dgr lagu dekat phone tu. Ika dengar nonstop. So bateri cpt habis. Buatnya masa tu tak bawak powerbank kan payah sikit kan. So, ada nya mp3 ni. Bateri phone selamat sikit. 

Lagipun, comel kan warna pink plus ramai je kawan ika pakai jenis ni masa sekolah. Sampai sekarang tahan! 

4. MIDEA AIR COOLER 


Ini hanya nafsu dan kehendak ika semata mata . Kalau dpt beli ni boleh letak dalam bilik. Hee. Sejuk sikit hati ni bila nak berblogging ke, sambil baca buku ke kan. Lagipun ika rasa harga dia bukanlah mahal yang teramat sgt compare to other brand hee.  Tapi sebenarnya, ada benda ni. Tido akan jadi extra lama sikit haha. Ish ish.

So, korang dah tengok kan ika punya cart dekat Lazada. So, ika nak seru dekat semua blogger untuk join contest yang dianjurkan oleh Lazada ni so that korang mungkin berpeluang untuk memenangi hadiah hadiah lumayan yang dieorang tawarkan! 

Prizes – Vouchers for all participants! 
At the end of the contest, each participant will receive one voucher worth RM30 (min. spend RM100).
Join and get a chance to win one RM1,111, RM150 or RM75 Lazada voucher!
Get creative to win one of the creativity prizes up to additional RM600! 3 posts will be selected among the posts by an internal Lazada committee to award vouchers worth RM1000.
100 lucky winners:
1st Prize: 1 x RM1,111 cash voucher 
2nd Prize: 11 x RM150 cash vouchers
3rd Prize: 88 x RM75 cash vouchers
Creativity Prize:
1st Prize: 1 x RM500 cash voucher
2nd Prize: 1 x RM250 cash voucher
3rd Prize: 1 x RM100 cash voucher

 Blogger contest start harini sampai 11 hb nanti. Jangan lepaskan peluang! Okay gais. 
Click Here To Join!

Selamat bershopping gais! 

39 comments:

  1. waaa! nak join jugak la haha! goodluck ika!

    ReplyDelete
  2. Wow lagi dahsyat pilihan Ika.S, semua menarik!
    Semoga ada rezeki Ika.S.. Good luck dear!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin. Insha'Allah. Hehe. Kalau dah nama nya wishlist tu kan kak. Mcm mcm la berangan nya hehe

      Delete
  3. insyaAllah boleh buat ni :D

    ReplyDelete
  4. Good luck, jemput baca ye :)

    https://ombakbergigis.blogspot.com/2018/11/1111-shopping-festival-biggest-one-day.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Done tinggalkan jejak dekat blog Om. All the best tau ✌🏻

      Delete
  5. jemput singgah :) https://messarah.blogspot.com/2018/11/life-update-mese-occupato-busy-month.html

    ReplyDelete
  6. sony walkman tu serius best! i owned it.. hehe saja hasut ika suh beli segera

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA dah agak dah mesti yg akan suruh beli punya. Ika tahu kualiti dan ketahanan mp3 ni. InshaAllah awak. Akan ku dptkan jua hehe.

      Delete
  7. Cantiklah walkman sony pink tu. Good luck ika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee cantik kan walkman pink tu. Laff sangat hee. Thankyou sis.

      Delete
  8. Sony walkman tu nampak ohsem sangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heee wish me luck sis. So, ika blh la beli benda ni hehe.

      Delete
  9. Wah, macam ada kat Lazada ni rupanya

    ReplyDelete
  10. amboi banyak nya wishlist :)

    https://bblogfeii.blogspot.com/2018/10/review-laneige-essential-trial-set-light.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee, aah. Memang banyak wishlist :) hehe.

      Delete
  11. Menarik semua pilihan barangan Ika tu.. semoga berjaya!

    Jom join giveaway hadiah menarik: http://www.maisarahsidi.com/2018/11/birthday-giveaway-by-maisarahsidicom.html

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. Hee comel kan. Llgi bila warna pink hehe ☺️

      Delete
  13. best² barang dalam wishlist dia. Wishlist daku tdlah berubah. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe kalau dh namanya wishlist tu. Mmg memanjang nak best je hehe.

      Delete
  14. Wahh bestnya wishlist ika! Good luck ika! :D

    Fatina Mudz

    ReplyDelete