Giveaway by Shida Radzuan

 

Assalamualaikum & Hi pembaca sekalian  ❤️

Selamat Hari Rabu semua. Harini, rasa macam nak join giveaway dari rakan blogger. Korang pun boleh join jugak. Sebab masih ada masa lagi. Jom la kita memeriahkan lagi  giveaway Kak Shida. 


SYARAT-SYARAT GIVEAWAY BY SHIDA RADZUAN

  1. Buat satu post entri bertajuk : Giveaway by Shida Radzuan
  2. Follow Socmed shida : Blog + Facebook + Instagram + Twitter
  3. Letak banner giveaway dan backlink kan ke entri giveaway
  4. Cerita sikit dalam entri : Apa yang korang suka tentang blog shida
  5. Selesai semua, publish dan submit link entri ke ruangan komen entri ini

Ika suka dengan blog Kak Shida sebab banyak sharing benda dalam tu. And suka baca random things. and benda paling utama, segar bugar mata bila masuk blog Kak Shida sebab warna blog akak sekarang warna fav ika :)

10 Komen

  1. Salam singgah dari giveaway yang sama, best of luck to you.. Semoga ada rezeki untuk semua peserta...

    https://www.shikinrazali.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  2. Best of luck..ammi pon join juga

    ReplyDelete
  3. goodluck dan semoga dimurahkan rezeki (",)

    ReplyDelete
  4. Selamat bergiveaway. Semoga ada rezeki terpilih nanti :)

    ReplyDelete
  5. Terima kasih sudi join GA K.shida ya :)
    Nantikan keputusan pemenang pada esok pagi.
    Good Luck ya Ika ^_^

    ReplyDelete
  6. artikel yang menarik, yuk kunjungi juga yok diklik aja

    ReplyDelete