Thankyou Fatina ✌🏻

7:54 AM


Assalamualaikum & Hi readers ❤️️


Sebagai warming up untuk update blog bulan ni. Tiba-tiba ika teringat pula yang bulan April haritu blogger Fatina ada senaraikan Malaysian Book Blogger Part One dekat blog & twitter dia kalau tak silap ika. Tengah scroll list yang Fatina list kan. Terselit nama Ika. Thankyou Fatina sebab kenal ika as a book blogger. Rasa bersemangat pulak nk update reviu buku lepasni. Kena ekstra rajin ni. Pray for me yeah! 

Oh sebelum terlupa. Congrats Fatina sebab dah ada domain sendiri. Bestnya. :) Doakan ika pun satu hari nanti ada domain sendiri tau hehe. Korang please check her blog okay. Fatina pun book blogger jugak. Tapi dia banyak baca English Book. Siapa sini yang suka baca English Book boleh la tengok reviu Fatina. 


By the way, ika ada banyak benda nak share dgn korang especially pasal buku & movie. Bulan ni baru baca 5 buku saja geng. Takda target apa pun. Tapi, kalau boleh nak at least baca la lebih dari 5 haha. Current book yang ika tengah baca Putera Kodok kot! Kehkeh. 






Korang boleh baca entry Fatina disini.  Ika aktif update reviu buku di Goodreads. Habis baca je terus tulis dekat sana. Tulis ringkasan saja la. Unless if ika rasa ika suka sangat buku tu atau buku tu perlu diulas dengan panjang dlm blog. Then, akan muncul la di blog ni. Kalau nak tengok buku apa yang ika dah habis baca. Korang boleh tengok dekat sidebar blog ni. Ika link kan terus dari Goodreads ke blog. Senang nak track hehe. 

Okay geng. Nanti kita jumpa lagi okay? Ika nak siapkan entry yang banyak dekat draft ni. Haha. Nak ambik mood menulis yang dah lama hilang ni kejap. Kbye. 



You Might Also Like

11 comments

  1. Tabik kt yang rajin membaca ni. Skrg ni rasa mcm malas membaca dh. Adoi haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee ada yg lagi tegar Yea. Ika masih tahap biasa. Nanti mood Yea sampai la tu hee ✨

      Delete
  2. Waaahhhhhh mmg susah nak jumpa ulat buku skrg huhuhu. Saya pun suka beli buku banyak beli buku tapi tulah. Nak membaca tu asyik tak menyempat jeeee. Kdg mmg busy kdg jgk sbb takde mood nak membaca lagilah apalah hahahaha ada je alasannya xD

    ReplyDelete
  3. hi singgah sini. Jemput join giveaway saya ^^ https://beehaazman19.blogspot.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html

    ReplyDelete
  4. wahhh tahniah ika! Memang patut nama ika ada pun dekat dalam list tu hihi

    ReplyDelete
  5. dulu sy ada install goodreads di hp, skrg dah stop.. sy suka catat smua buku di notebook sy sendiri.. dan review di buku hahaha. Its kind of weird tho..

    ReplyDelete
  6. singgah sini :)

    http://www.zinniaza.com

    ReplyDelete
  7. Haaaa... tahniahhh! Dulu memang minat membaca gakk

    ReplyDelete

TOP COMMENTATORS ♥

Subscribe