Jul 9, 2018

# Life

Hadiah dari Blogger Aswaleyla ❤️️



Assalamualaikum &Hi readers ❤️️

Harini, entry ni special ika buat untuk one of this blogger yang really generous untuk bagi ika buku sebab jadi viewer blog dia yang ke 1M. Boleh tengok di sini.  Ika baru je dapat kalau tak silap dalam minggu lepas. Yang terkejutnya, bila dapat parcel. Ika macam berteka teki siapa yang hantar since takda nama pengirim yang sebenar haha. Memang tanya semua orang. Akhirnya, dapat jugak jejak pengirim buku ni. 

Big thanks to this beautiful girl Cik Aswaleyla. Korang boleh visit her blog untuk baca macam macam jenis entry. Which is ada entry untuk skincare, tips, and many more. Boleh tengok dekat bahagian label and popular post beliau.  




Thanks again awak sebab bagi buku Gantung ni. Haha actually memang ada rasa teringin nak baca Gantung. Sekarang dah ada Gantung 2 dah. Tapi nak membeli nya tu taktahu bila haha. Alih alih dapat ni. Alhamdulillah. I'm so happy. 

Congrats again for your 1 million pageviews. Sekarang dah lebih dah hee. Sumber inspirasi betul haha. Sebab JJM tak cecah pun lagi 1 million haha. Jangan kata cecah. Bayangan pun samar samar je. Huhu.

InsyaAllah. Nanti bila dah baca. Ika buat book review untuk Gantung ya. Walaupun orang kata mcm ketinggalan sikit la. Ye la, semua org baca dah Gantung. Ika je lambat huhu. 

See you in my next entry. InsyaAllah. ❤️️

11 comments:

  1. Yeah!! Tahniah Ika.. Bertambah koleksi buku Ika..

    ReplyDelete
  2. fuhhh dapat buku gantung! Cepat cepat baca tau

    ReplyDelete
  3. tahniah ika...nanti cerita kat kami jalan cerita dia

    ReplyDelete
  4. tak sempat lagi baca novel ni...masih dalam wishlist hehe

    ReplyDelete
  5. hehehe.im here. tq for this entry. sy ada buat entry jugak. esok baru publish. btw selamat membaca. tak ketinggalan pun sebab lela pun tak baca lagi, dah lama tak memabca novel ni, malas nak mula. tak pe, slow2 nanti same2 blogging. In shaa Allah sat je tu

    ReplyDelete
  6. OMG seriously buku ni bestttt and also Gantung2. Baca tauuuu!

    ReplyDelete
  7. fuyoo tajuk die..best takk cepat review...btw congrats dear

    ReplyDelete