Jul 4, 2018

# Segment / Giveaway

“SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja Partime Dari EJULZ”


Assalamualaikum &Hi readers ❤️️

Memandangkan tuan blog encik EJULZ invite untuk join segmen beliau. So, harini ika baru berkesempatan luangkan masa untuk join. Tertarik dengan keunikan segmen ni. Sebab menarik. 

Nyatakan kerja partime yang korang sedang buat / suka buat / dalam perancangan nak buat / sekiranya korang memerlukan pekerja partime dari kalangan blogger

Buat masa sekarang. Ika punya partime job ialah blogging.Ada plan untuk berniaga secara kecil kecilan. Tapi masih merancang. If ada yang nak bagi job review dekat ika. Boleh la pm ika hehe. 

Click Here To Join

Due date: 31 Jul 18

8 comments:

  1. eh belum tamat lagi. goodluckkkk

    ReplyDelete
  2. sama la ika..k.fiezz pun kerja part time skrg, blogging..hehe..tak ada la masyuk riban2 lagi cam top blogger..boleh la top up buat duit shopping k.fiezz..hehe

    ReplyDelete
  3. Good luck kak Ika!!! ^^ harap2 ada rezeki kat segment ni...

    ReplyDelete