November 2023 Giveaway - Jari Jemari Menari

Nov 27, 2023

November 2023 Giveaway

 

Assalamualaikum & Hi pembaca sekalian ♥


Kita ternampak post giveaway ni. Wow, memang lumayan sungguh hadiah yang ditawarkan. Siapa tak suka emas. Rezeki siapalah agaknya ni ya? Apa pun, kalau kalian berminat nak join, tekan saja banner :) Syarat pun mudah saja. Jom pakat join jom. 




Kita suka design Masjidil Haram Makkah // Masjidil Haram Makkah. Reason kenapa pilih design itu sebab kita ada niat nak jejakkan kai ke sana tapi masih tak kesampaian lagi. Jadi, tengok gambar pun jadilah. Doakan la, mana tahu one day ada rezeki nak fullfill impian bear saya ni. Siapa tahu kan? :) 

8 comments:

mummy_ayu said...

menarik ni, leh try join.. good luck di sini!!!

Cuya said...

goodluck! jgn lupa letk link emas yg sis nak tu..sebb penganjur ada suruh letk.. hehe

Cuya said...

oh CUya tk perasan perkataan tu dh ada link.. hehehe
Kalau bold kn mungkin boleh nampak.. ngeh3

Sii Nurul said...

Baru nak join... selamat bersegmen... semoga dimakbulkan hajat utk ke mekah/madinah

Ako Retna said...

gud luck ika :)

Wak Lat said...

good luck tuhh Ika S πŸ™πŸ™

fanny_dcatqueen said...

Semoga menaaang kak ikaaa πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰. Kalo Saya di Malaysia, nak juga ikut GA ini πŸ˜„

siti hazreen said...

terima kasih, sudi join!