REVIEW ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER

9:17 AM



Assalamualaikum & Hi readers ❤️️

Hi geng. Harini, ika nak review satu produk yang best. Aloe Ac Clean Bubble Cleanser dari Hansagee Nature. Setelah lama pakai, ika berani cakap yang produk ni lain dari yang lain. Dan of course, sesuai dengan kulit ika yang sensitif. 

Ika actually ada kulit yang sangat sensitif which is akan kemerah merahan kalau produk tu tak sesuai. Jadinya, ika sangat teliti dan memilih kalau bab skincare ni. Bukannya apa, yang akan tanggung sakit, diri sendiri. So, before this ika pakai produk skincare khas untuk kulit sensitif which is Medskin. And now, if Medskin dah habis, ika boleh pakai produk dari Hansagee ni pulak. 

Alright, jom tengok apa yang best pasal Aloe AC Clean Bubble Cleanser ni. 





Remove excess sebrum/oil & impurities deep within pores-clean looking skin. 



TEA TREE OIL
Protects skin, leaving it smooth & moist, keep skin refreshed.

Effectively removes dirt & dead skin cells from skin. 


HOW TO USE 
1. Fully wet face & hand. Pump 1-2 pump Bubble 
2. Massage face gently with the bubble as you make a circular motion. 
3. Wash face with water. 



REVIEW

Ika personally rasa selesa bila guna produk ni sebab rasa muka tak ketat bila selesai basuh muka. Bukannya apa, ika mestilah nak mencari sesuatu yang baik untuk kulit muka ni. And bila pakai tu, bau dia bau yang sangat menyenangkan dan wangi. 
Bau daun teh which is bau yang best la! 

And bila kita pump tu, produk yang keluar dari botol is buih. Haih, mana la tak jatuh suka. Bila letak buih dekat muka rasa sangat ringan. Rasa mcm tak pakai apa-apa. Nak basuh pun senang. Korang jangan risau. Sebotol Aloe AC Clean Bubble Cleanser ni boleh tahan lebih dari sebulan. Ikut cara pengunaan korang la. 

Macam ika, ika akan pakai pagi dan malam. Macam biasa korang basuh muka. 

Untuk orang yang nak cepat and malas macam ika yang nak guna cara tradisional which is ambik aloe vera bagai untuk letak dekat muka. Boleh beli ni. Senang! 

PRICE: RM 65 

Nak tahu lebih lanjut mengenai Aloe AC Clean Bubble Cleanser atau produk yang lain, boleh singgah ke: 

FACEBOOK 


INSTAGRAM 

WEBSITE 

You Might Also Like

9 comments

  1. Bahan-bahan yang diadun untuk produk ini nampak ohsem..

    ReplyDelete
  2. hai there! i'm blogwalking here^^

    ReplyDelete
  3. tengok bahan2 yg digunakan ok jugak, mmg dr sumber alami gitu

    ReplyDelete
  4. Foam cleanser memang best pakai, lembut je..macam tak letak pape kat muka..

    ReplyDelete
  5. Wah! macam teringin jugak nak cuba ni

    ReplyDelete
  6. sesuai ni untuk sipemalas mcm saya..hahaha

    ReplyDelete
  7. semoga tambah cantik dan menawan

    ReplyDelete
  8. Dina boleh cuba lah produk ni lepas ni

    ReplyDelete

TOP COMMENTATORS ♥

Subscribe