Ramadan Special: Kurma Series dari Fulleaf Tea Store

 

 Assalamualaikum & Hi pembaca sekalian  ❤️





Harini, ika nak share satu produk istimewa sempena bulan Ramadan dari Fulleaf Tea Store. Ini merupakan range terbaru dari mereka. Siapa sini yang dah bosan dengan teh biasa? Yang ingin mencari kelainan. Angkat tangan please. Kita geng. Honestly, ika mencari minuman lain dari yang lain untuk sahur atau berbuka puasa. 

Sebelum itu, ika nak ceritakan serba sedikit mengenai Fulleaf Tea Store. 

Fulleaf Tea Store ialah variasi teh yang ditanam semulajadi & diadun mengunakan bahan tambahan sifar untuk memastikan hidup sihat dan penambah mood dalam satu cawan.

• Terus dari kilang
• Dipack mengikut permintaan
• Pertanian Semulajadi
• Mempunyai elemen sihat


Untuk Kurma Series ini ada 4 jenis yang kalian boleh pilih iaitu:- 
  • Kurma Tea Fatimah (Kurma Powder + Pandan + Lemongrass)
  • Kurma Tea Aisyah  (Kurma Powder + Ginger + Tumeric ) 
  • Kurma Tea Aminah (Kurma Powderr + Roselle + Roseship)
  • Kurma Tea Khadijah (Kurma Powder + White Chrysanthemum + Chrysanthemum Buds) 
Setiap box mempunyai 5 sachet. Berat bersih setiap sachet ialah 6.5g per sachet. Dan harga promosi ialah RM 24.90

Cara penyediannya sangat mudah.
  1. Buka sachet
  2. Masukkan ke dalam cawan. 
  3. Masukkan air panas. 
  4. Kacau rata dan habis. 
  5. Siap! 

"Menyediakan teh yang berpatutan, semulajadi dan sihat untuk komuniti di luar sana"

Packaging mereka juga sangat la kemas dan mempunyai seal yang kuat. Tidak khuatir lansung jika teh akan tumpah atau koyak. Yang penting sangat eksklusif. Ika suka sangat. Boleh jadikan hadiah sempena bulan Ramadan atau letak dekat hamper. Masa mula tu rasa sayang sangat nak bukak. Tapi kalau tak buka, macam mana nak rasa kan :) 

Ika enjoy setiap satu teh yang dari @fulleaf_tea_store . Rasa yang unik datang dari bahan semulajadi membuatkan rasa teh tersebut lebih sedap. Lagi-lagi ditambah dengan serbuk kurma yang memberikan rasa yang lebih sedap.Boleh diminum pada bila-bila masa. Nikmati la minuman teh yang segar ini. Dijamin mengunakan bahan semulajadi yang tiada bahan tambahan atau larangan. Jika kalian berminat untuk dapatkan teh dari mereka. Boleh layari:-


Gunakan code: sicashoid untuk dapatkan 10% off any product dari Fulleaf Tea Store (min RM 50
Valid sehingga 30 June 2021 

5 Komen

  1. Pohon pandan tumbuh melata,
    pohon serai hidup merumpun;
    jari disusun maaf dipinta,
    silap dan salah moga diampun.

    SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. MAAF ZAHIR DAN BATIN..

    ReplyDelete
  2. Kurma Tea Khadijah tu best sebab chrysanthemum hehe

    ReplyDelete
  3. Nampak sedap. Tak pernah cuba lg ni

    ReplyDelete
  4. wow teh kurma ya, tak pernah minum teh kurma hehe

    ReplyDelete