Book Haul Jun

7:01 PM


Assalamualaikum & Hi readers ❤️️

Ika dan buku tidak dapat dipisahkan. Maka terhasil la banyak entry buku bukuan. Haha jangan marah ha.Actually, ika stop sebulan beli buku. Sebab banyak buku yang tak dibaca lagi. And memandangkan, bulan Mei haritu ika ada menerima beberapa buku. So, sebab tu ika tak beli any book. Masuk bulan Jun. Ika punya rasa nak beli buku tu membuak balik sebab ika ada menang voucher dari Lazada. 

Ika saja nak try beli buku dekat Lazada. Dan pilihan ika terhad sebab ika guna voucher. Voucher tu bukanlah bernilai beratus ringgit. Tapi Alhamdulillah. Manage untuk grab 3 of this. 


1. ANDA BERTANYA USTAZ AZHAR IDRUS MENJAWAB BERKENAAN PERMASALAHAN SEMASA.
2. AMALAN 24 JAM WANITA HAID 
3. GENESIS METAMORFOSIS 2 : PERCAYA

Ika rasa kalau nak beli through Lazada boleh je. Bagi sesiapa yang kekurangan masa unutk ke kedai buku. Sambil kita buat pilihan buku, kita boleh google untuk baca review. Hee. And ada la juga diskaun bila beli. Dan serius cakap. Laju je hantar dekat rumah. Buku pun dibalut elok dan takda kotor apa pun. Puas hati! 

Patutnya dah kena stop sekejap untuk beli buku. Sebab ada beberapa buku lagi yang masih beratur untuk dibaca. Tapi ala kemon la. 
Book lover yang lain mesti setuju dengan ika bila ika cakap yang kita ni suka beli buku yang kita nak untuk dibaca kemudian hari walaupun bukan dalam masa terdekat. Kan? Macam buat stok dekat rak. Hehe. 

SEDAPKAN HATI SENDIRI HAHA. 
InsyaAllah, see you in my next entry. Ika sekarang tengah baca buku Langit Nan Gelap. Dan mungkin akan update pasal novel dari Suci. 

You Might Also Like

13 comments

  1. wah baru tau lazada ada jual buku jugak selama ni entah apa2 je serach barang dekt situ hahaha. selamat membaca

    ReplyDelete
  2. hahahaha betul tu ika, beli kemain ganas sampai penuh rak

    ReplyDelete
  3. baru tahu lazada ada jual buku. :D

    ReplyDelete
  4. Wow...nanti nak cubalah beli buku Kat Lazada...thanks for sharing this, sis... ^_^

    ReplyDelete
  5. Sama lah, br tau juga lazada jual buku. Tp lm dh tak baca buku ni, asyik natap skrin epon je 😄

    ReplyDelete
  6. Sis suka beli buku di Popular Bookstore dan MPH sebab dekat dengan office.
    Lepas ni boleh beli di Lazada pula. Tak yah susah2, semua di hujung jari. Thanks for sharing..

    ReplyDelete
  7. sy suka beli tp tak baca huhu rasa mcm pembaziran pula bila biarkan buku tak terbaca huhu

    ReplyDelete
  8. salam singgah sini ika.. rajinnya ika baca buku.. tak pe luaskan ilmu..

    ReplyDelete
  9. setuju sangat.. Walaupun masih ada buku yang belum dibaca, tetap nak tambah buku dekat rak.. kikiki..

    ReplyDelete
  10. memang punn. beli beli beli tak hingat dunia walaupun ada buku tak baca pun lagi hahaha

    ReplyDelete
  11. rajin membaca bagusnya. keep it up =)

    ReplyDelete
  12. tak pernah try beli buku guna lazada. lepas ni kena cuba pulak. heee

    ReplyDelete
  13. Book haul Hana untuk bulan Jun ni pulak " sejarah dunia penggal 1,sains sukan,KMK,PAM dan MUET " hahah T^T

    ReplyDelete

TOP COMMENTATORS ♥

Subscribe