Jun 9, 2018

# Segment / Giveaway

"BUKA BUKU BARU" GIVEAWAY BY MAI SATURDAY, JUNE 9, 2018


Assalamualaikum & Hi readers ❤️️

Nak join giveaway dari Mai.Eksited pulak kita bila tahu dia nak kahwin. Haha.Ika tak pernah tak over bila dapat tahu org nak kahwin. Tahniah Mai. Doakan ika pun dipermudahkan urusan tau untuk kahwin. Hee. 


Memandangkan, ika tak kahwin lagi. Ika cuma boleh kasi kata kata positif saja. Nak bagi nasihat pendapat semua tu rasa macam tak layak pulak sebab ika tak tempuh lagi alam rumahtangga. 

Apa yang mungkin ika boleh cakap is, whatever happen. Just stay and stick together for each other. Through upside down and also thick thin. Kena ada rasa tanggungjawab tu bila dah kahwin sebab kahwin bukan untuk berseronok saja. Kita dah pikul satu tanggungjawab besar baik suami atau isteri hee. Banyak lagi benda benda yang nampak remeh masa bujang tapi besar nilai dan pentingnya benda tu bila dah kahwin. 

Congrats again Mai. Semoga menjadi isteri yang baik dan solehah. And majlis nanti berjalan dengan lancar and dipermudahkan segala urusan Mai sekeluarga. Enjoy your big day :) Hee. 

Tarikh tutup: 15 July 2018

6 comments:

  1. kalau ada waktu, saya akan join hehe

    btw, CBOX error :( bw heree XD love this bloggg^^ please follow my blog^^ thanks... I'll follow you after you follow mine^^

    www.giftasblog.co.vu

    ReplyDelete
  2. aminn. eksaited kan dapat tahu blogger seperjuangan nak kahwin haha.

    btw, jemput join segmen blog saya :D

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum,, semoga berjaya !! Btw, saya tag akak :)

    https://ailya-saffaa.blogspot.com/2018/06/comeback-giveaway-by-byzura-halifah.html

    ReplyDelete
  4. setuju sangat, whatever happens, stick together through thick and thin

    ReplyDelete
  5. Kata-kata positif yang bagus Ika.. Memang kena stick together saat susah dan senang.. Dan kahwin itu tanggungjawab..

    ReplyDelete