Jun 26, 2018

# Segment / Giveaway

Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom



Assalamualaikum &Hi readers ❤️️

Lama rasanya draft entry segmen dari Sayidah ni. Hee baru boleh publish harini. Hee. Maaf. Hebatnya Sayidah. Pageviews dia dah 7juta lebih. Wow sangat. Hee. Boleh jadi sumber inspirasi untuk blogger yang lain hee. Apa pun. Congrats awak :)


KOMEN

Ika rasa blog Sayidah dah okay sangat. Cumanya ada macam a lot of thing untuk diexplore sampai ke bawah hehe. If Sayidah can make it macam benda yang di sidebar tu ke atas mcm lagi okay. I mean ke menu bar dekat atas. Untuk beberapa benda je la . Hee. Tu je rasanya. Tapi overall, okay je hee. Citarasa masing masing hee. 

All the best gais. Selamat join segmen. 

5 comments:

  1. kannnn. banyak sangat nak diexplore sampai ke bawah kahkahhh. tapi tu pun dah cuba kurangkan dah sebenarnya. maksudnya apa yang ada kat blog tu memang dah final habis. hehe. lagi satu, kalau buat menu bar, takut orang yang tak reti pasal blog/menu bar takkan klik situ. sebab tak semua tahu kan pasal selok belok. so rugi dah kat situ heee. btw, thankyou join ika <3

    Boleh check no.peserta di sini http://www.sayidahnapisah.com/2018/08/senarai-41-peserta-segmen-special-bloglist.html :D

    ReplyDelete
  2. Dtg dari segmen yg sama. Selamat bersegmen.

    http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2018/06/segmen-special-bloglist-7-juta-by.html

    ReplyDelete