Beauty Giveaway By Mrs Pip



Assalamualaikum & Hi readers ❤️️  

Harini, ika feel free untuk join Mrs Pip punya GA. Syarat nak join pun sangat mudah. Tak memeningkan kepala sangat hee. First of all, congrats dekat Mrs Pip sebab banyak dia guna domain dia sendiri, dapat baby & PV dah setengah juta. Salute sangat. Blog ika baru nak bertatih. 

So, untuk soalan yang ika nak tanya dekat Mrs Pip: 
Boleh tak share macam mana Mrs Pip dapat idea nak buat setiap entry untuk blog? 


All the best gais. Selamat bergiveaway & GA ni tamat 6 Oktober 18. 

7 Komen

  1. ray singgah jugak. goodluck to us.

    ReplyDelete
  2. membalas kunjungan ika! Semoga ada rezekinya ya :D

    ReplyDelete
  3. Hi Ika ... thanks join GA mrs pip ...
    Ika soal, so mrs pip jawab :))

    mcm mana dapat idea untuk tulis entry?
    biasanya 10 entry mrs pip dah plan nak tulis apa utk setiap bulan,
    so mmg akan cari apa2 ja topik utk ditulis,
    lepas tu entry2 lain tu ada job entry, ada review produk yg beli dan guna sendiri,
    hal2 personal ... cenggitulah idea entry2 di blog diterbitkan.

    ReplyDelete
  4. Salam... Singgah ziarah dari segmen yang sama...

    Semoga berjaya...😊
    http://www.mariafirdz.com/2018/09/beauty-giveaway-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete