LAZADA Shopathon Blogger Contest

7:25 AM


Assalamualaikum & Hi readers ❤️️  


Here we go again. Lazada buat sale lagi. Selalu ada sale dekat Lazada. So rambang la mata dan gatal tangan nak membeli. Hee. As you can see, ada 50% diskaun dan terdapat 100 jenama yang boleh dipilih. Lagi bertambah tambah la nafsu nak membeli. 

Bila selalu sangat scroll apps Lazada. Ika selalu tengok 3 barang ni. Jom tengok: 

1. Book Shelf: Kenapa bookshelf? Just because ika nak book shelf yang besar terus untuk letak semua buku ika. Taknak banyak rak. Haha. So, this is just nice for my room. 12 Compartment rasanya dah banyak and cukup rasanya untuk buku ika. 


2.  Oven: Sebab dah lama sebenarnya nak ada my own oven untuk masak. Hee. Selalu tengok dekat luar, oven tanpa jenama mahal sangat apatah lagi yang berjenama. Sharp punya oven just RM 130. Cun! Kena dengan citarasa and jimat duit hehe. 


3. Blender. Rasa macam mak mak sikit bila tengok perkakas dapur mcm ni. Tapi mmg kalau ada rezeki, nak beli sikit sikit perkakas dapur. Senang nanti boleh guna in future. Lagipun, tak rugi pun kalau beli. Jenama Philips pun bukan la jenama yang tak dikenali. Semua org pun tahu and itu buatkan ika rasa tak ragu ragu nak beli. Boleh la lepas ni, blender apa yang patut utk masak hehe. 


Done untuk 3 barang yang ika selalu tengok dekat Lazada :). Ada banyak lagi tapi ni top 3. Ecewah. Kalau ikut rasa hati, mau list kan banyak lagi tapi sebab nak Top 3, maka ika listkan sajalah tiga barang. Tak sabar nak beli barang dekat 9.9 Sales, Lazada ni. Jom blogger sekalian, jom memeriahkan lagi contest ni. Masih ada masa :) Hee. 

You Might Also Like

5 comments

TOP COMMENTATORS ♥

Subscribe