Master Pasto Instant Spagehtti Terbaik!

12:19 AM



Assalamualaikum & Hi readers ❤️️

Hai hai korang. Lama ika tak muncul di blog. Harini, baru free sikit untuk update. Tapi, kalini ika nak share dengan korang satu produk makanan halal yang best! Benda best kita kena la share share kan? So, here we go. 

Instant Spaghetti dari Master Pasto. 
Master Pasto ialah hidangan pasta segera 3 minit yang bertaraf restoran. Mudah memasak tanpa perlu berpenat di dapur. Diperbuat dari bahan yang paling segar, tidak mengandungi bahan pengawet dan perisa tambahan MSG! 

Yang penting HALAL! 


Kalau korang yang sukakan benda yang memudahkan hari-hari korang. Atau korang rasa malas ada ketikanya. Mood malas tu kadang-kadang kalau datang memang nak buat apa pun tak ada mood. Mater Pasto mempunyai 3 pilihan Instant Spaghetti buat korang pilih. 

Spaghetti Aglio Olio with Chicken. 
Spagehtti Bolognese with Chicken 
Spaghetti Mushroom Cream Sauce. 

Dalam setiap kotak mempunyai 2 Flexy Packy. Satu pek untuk spaghetti & satu pek lagi ialah saucenya. Apa itu Flexy Packy? Ianya adalah pek mudah yang selamat dan boleh dipercayai di mana ia telah melalui pengendalian dan dibuat khas untuk pembungkusan produk Lioco. 


Yang paling ika suka. Kita ada dua cara untuk panaskan flexy pack ni. Samaada guna microwace atau boiling water. 
If korang takda microwave, itu bukan alasan utk korang hee. Sebab, guna air mendidih memang tersangat la mudah. 






Dalam tiga Instant Spaghetti ni, ika paling suka Aglio Oglio with Chicken. Sebab ika suka makan pedas. So, yang ini memang paling ngam dengan selera ika. Tapi, yang lain pun sedap jugak dengan tekak ika. 
Portion spaghetti pun nice. Nak dibawa ke travel pun, ika rekomen untuk korang. Selalunya org bawak meggi gi travel kan? Sekali sekala tukar la selera. Buat kelainan. Lagipun, Flexy Pack tu bukanlah berat sangat pun. Sumbat tepi tepi bag je. Tak terasa pun. Hehe. 

Tak sampai berapa minit dah habis licin dah ika makan. Hehe. Sedap hokey gais! 

If korang berminat nak dapatkan produk Instant Spaghetti dari Master Pasto ni. Boleh singgah ke media social mereka untuk maklumat lebih lanjut.


You Might Also Like

22 comments

  1. ehhhhh sama lah kitaa.. hahaha, ekin pun suka master pasto aglio olio sebab dia pedas.. hehehe.. kita genggg !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yesss sep sikit. Kita mmg geng suka makan pedas hehe ✋🏻

      Delete
  2. mudahnya nk makan makanan western lepas ni… Nampak sedap.. :)

    ReplyDelete
  3. sedap pula makan spagheti dengan membaca buku tu.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yess. Mood nak baca tu on je kat mmna walaupun tgh makan hehe

      Delete
  4. Rabia belum cuba lagi master potato ni

    ReplyDelete
  5. Lepas ni nak try jugak..nampak sedap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap kak. senang pun sng. Tak leceh lansung nak masaknya. Hehe

      Delete
  6. mudah sangat dah ni. sesuai nak bawak jalan2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat ssuai bawak utk travel. Yang penting kena ada air panas. Hehe.

      Delete
  7. nak travel pun takde masalah dah lepas ni bila ada makanan instant yang sedap macamni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Farhanna. Janji ada air panas. Lepastu ngap je. Bukannya tak sedap. Sedap!

      Delete
  8. Replies
    1. Yes of course mamapp. Blh beli simpan kat rumah bbyak utk stok hee

      Delete
  9. Mudahnya.. masa travel atau nak cepat memang sesuai sangatlah instant camni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan. Selalunya kita asyik maggi je kan. Apa salahnya try yg ni. Lagipun sama je konsep nya. Guna air panas jugak hee.

      Delete
  10. xpernah try tp akn try sbb senang bila nak travel jauh2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes! mmg sesuai bawak travel. Buang kotak. Isi dalam tu masuk je dlm beg. Settle hehe.

      Delete

TOP COMMENTATORS ♥

Subscribe