Giveaway Vektor 2.0 by Cuya

 

Assalamualaikum & Hi pembaca sekalian  ❤️️

Kalini, baru berkesempatan untuk join giveaway anjuran Cuya ni. Sebab before this tak sempat sebab busy. Ika suka tengok Cuya punya blog sebab dia memang berseni orangnya. Dan ika merupakan silent reader dia. Even tak drop any comment, tapi ika selalu baca entry dia. 


Jom join giveaway ni gais. Masih sempat lagi nak join sebab tarikh tutup 3 Mac 2021 :)

11 Komen

  1. All the best!
    Jemput singgah
    https://www.nonasani.com/2021/02/giveaway-vektor-20-by-cuya.html

    ReplyDelete
  2. Wah..tak sangka blog kite pon ad silent reader..terima kasih banyak2!

    Terima kasih atas penyertaan! Senarai peserta dah update ya :)


    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/02/senarai-peserta-giveaway-vektor-by-cuya.html

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen and good luck :)

    ReplyDelete
  4. Jalan menyinggah dr segmen yg sama. All the best!

    ReplyDelete
  5. Hi ika, Cuya dapat mesej dekat chatbox yg ika nak exchange buku,
    nanti boleh ws Cuya wasap.my/60135800776
    tapi Cuya cakap awal2,Cuya ada komik je tau..hehehe

    ReplyDelete
  6. Selamat bergiveaway. Semoga ada rezeki menang vector Cuya :)

    ReplyDelete