Hadiah dari RealSviors ❤️️

12:15 AM


Assalamualaikum. 

Semalam, ika balik dari kerja dalam keadaan yang penat letih seret kaki. Ika nampak satu sampul atas meja dalam bilik ika. Tapi sampul tu dah terbukak. Haha. Biasala. Dekat dalam rumah tu ada lagi yang curious nak tahu apa dalam sampul. HAHA. 
Ika sangat la eksited nak tahu apa dalam sampul. Tulisan dekat sampul pun sangat la lawa. Terus mood jadi happy. 


Rupanya baru la teringat yang ika ada menang giveaway dari RealSviors. Bila tengok dekat belakang sampul ada tulis Comeback Giveaway. 
Serius cantik warna beg ni. Ika suka. Thankyou so much awak. Me love it so much. Nampak very girl girl. 😘
Ika received this with a good condition and thanks again. 


Korang boleh visit her blog 

Salam perkenalan dari ika buat awak. Happy blogging to you too. Happy New Year and May god always bless you.


You Might Also Like

14 comments

  1. Alhamdulillah.. Tahniah ika..
    Cantik beg tu..

    ReplyDelete
  2. Tahniah! Hana hanya mampu jealous je...huhuhu ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atototo. Nanti mesti ada rezeki Hana jugak.

      Delete
  3. Bestnya dapat hadiah.. Comel beg tu.. Congrats awak.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee. Comel kan. Gigirl sangat. Hee thankyou awak :D

      Delete
  4. Alhamdulillah nasib dh sampai. Haha risau takut tak smpai. Harap suka laa hadiah simple dri saya :) dan terima kasih untuk entri ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee. Thankyou tau awak :) Cantik sangat. Hee. Ika suka.

      Delete
  5. tAHNIAH IKA.. SERONOKNYA DPT HADIAH... NAK JUGAK MCM NIH...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakasih cikyan. Hee. InsyaAllah, nanti mesti ada rezeki buat cikyan jugak :)

      Delete
  6. Ha'ah betul cakap ika, cantik sangat beg tu. Tahniah ika :D

    ReplyDelete

Subscribe