Meet Yuyu Zulaikha - Dream Come True ✨

4:42 AM



Assalamualaikum & Hi readers ❤️️  

Alhamdulillah, rezeki hujung bulan Jan. Baru-baru ni, ika ada join satu giveaway dekat Insta Yuyu Zulaikha. Actually, tak menaruh harapan apa sangat pun bila join tu sebab ramai gila yang join. Tapi entah macam mana, Kak Yuyu closed giveaway betul betul lepas ika komen dekat post dia. Speechless jugak. 

Hadiah yang Kak Yuyu nak bagi dari Cathy Dollx DisneyTsumtsum. Kalau sekarang korang pergi drugstore boleh nampak ada makeup comel ni. Kak Yuyu bermurah hati kasi pink makeup pouch, Olaf pouch with compact powder Code Natural Blur & 2 in 1 lip and cheek Chiffon Tint. Thankyou so much. Dapat merasa pakai brg comel comel mcm ni hee. Terasa ekstra comel. 


Olaf is so so so so cute. <3 td="">




Ika yakin mesti ramai blogger yang dah kenal Yuyu Zulaikha. Tak perlu nak kenalkan lebih lebih kot kan. Sebab mmg terang-terang kita tahu Yuyu Zulaikha ni influencer. Oh ya, Kak Yuyu is one of my favourite blogger since highschool. Actually tak plan pun nak meet up. Tapi kebetulan, Kak Yuyu dia stay sekejap dekat Icity. So, alang alang tu, jumpa la sebab tak jauh pun dengan ika. Untuk tatapan korang semua, ni fresh dari phone ika, gambar Kak Yuyu. Of course, rasa macam kupu kupu terbang dlm perut masa nak jumpa tu sebab ika jarang expose diri ika dekat kwn-kwn alam maya. Kahkah. 

And guess what, Kak Yuyu comel gila weh. Cantik flawless. I kenot. Haha. Very softspoken person & senyum je memanjang. Thankyou sebab susah payah jalan nak hantar hadiah. Kalau tahu, lama dah datang ambik sendiri dekat Kak Yuyu. Sebab tahu condition dia yang tgh pregnant. Huu. And thankyou also for the cute makeup stuff. 

Crop picture hehe sebab gambar ika tak perlu kot kan? Haha. Kalau nak tengok, boleh tengok dekat IG. 

Untuk sesiapa yang nak tips parenting, beauty dan sebagainya. Boleh pi usha blog Kak Yuyu. Macam macam ada. Dekat IG pun selalu diupdate jugak. 

You Might Also Like

27 comments

  1. alamak ika kenapa crop picture nya hahaha. gambar ika la penting sebab ika owner blog ni. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi syaza. Ika pemalu orgnyaa. Mmg ssh nak letak gambaq dekat blog. Taktahu pasaipa. kalau nk tgk gambar kami dua, ada dekat ig hehe 🙈

      Delete
  2. cutenya kak yuyu! Hihi. Comel sgt brg2 hadiah dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi kak yuyu mmg cute gila hee. Brg makeup dia kasi pun comei mcm dia hee ☺️

      Delete
  3. Tahniah ika. Comelnya hadiah yang ika dapat. :)

    ReplyDelete
  4. Wah~ Tahniah iKa! Tapi kenapa Aien tak tahu Yuyu nih? hehe

    ReplyDelete
  5. comelnya Yuyu.. memang flawless.. Tahniah Ika..

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel kan yuyu. Hee. flawless gila. Terimakasih kak sha 😘

      Delete
  6. Memang follow Yuyu ni & comel sangat dia.
    Untung la dapat jumpa f2f. Hihihi.
    Tahniah sbb menag giveaway!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thankyou sis. Hee aah mmg dia comel sangat. Kecik je. Kebetulan je sis dapat jumpa. Tak plan hee and tak sangka pun 🙊

      Delete
  7. Replies
    1. Aah Rabia. mmg Kak Yuyu cute ☺️ Kecik je orgnya.

      Delete
  8. dulu satu kolej dengan yuyu so memang selalu jumpa dia haha tahniah ikaaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thankyou Farhanna. Ish yeke. Haha. Lagi best sbb selalu terserempak hehe

      Delete
  9. Comelnya hadiah tu, Yuyu pun comel tapi disebabkan akak masih baru sangat dalam blog, baru akak tau kewujudan beliau..maaf ye..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe it's okay kak. Kak Yuyu famous sangat masa ika sekolah menengah. Sama batch la dgn si Irine, Fatin Liyana, Cik Epal dan sewaktu dgnnya. Yuyu mmg comel kak hehe. Hadiah dia kasi pn comel smpai sayang nak pakai 🙊

      Delete
  10. Replies
    1. inshaAllah, nanti Rabia pun ada peluang dapat jumpa dgn Kak Yuyu ☺️

      Delete
  11. comelnya yuyu! bertuahnya awakkk hehe

    ReplyDelete
  12. Congrats sebab menang GA tu and hadiah pun comel2 je he he he jelesnya dekat Ika dapat jumpa kak Yuyu

    ReplyDelete
  13. Walau dah terlambat... Tahniah sis Ika! ^^
    Comel2 hadiahnya..best tu hehehe.

    ReplyDelete

TOP COMMENTATORS ♥

Subscribe