Hadiah dari Blogger AD ❤️️



Assalamualaikum & Hi readers ❤️️

Lama simpan entry yang ini. Ingatkan dah publish, Rupanya tak. Ish ish. My bad. 
First of all, entry ni untuk memberi penghargaan buat blogger AD. Thankyou so much to her. Dia berbesar hati untuk buatkan ika this love pillow. Sebab ika pernah komen of her entry pasal bantal jugak. Ika cakap ika nak dia buatkan. Tak sangka dia betul betul ingat dan buat. Terharu tau.

Dah la pandai jahit. Ish. Berbakat betul. Ika cuma cakap ika nak warna apa and bentuk apa. Memang kasi kebebasan untuk AD buat. No special request. Tapi end up dia hasilkan cute pink pillow for me yang sekarang ni dah elok letak dekat atas katil haha. Sayang sangat nak guna untuk tidur sebab risau melekat peta Malaysia (air liur basi).




And AD bagi cute keychain. Comel geram sgt. Tapi, ika mcm agak agak ni dinasour haha. Bukan eh? Ke ikan? ke dinasour campur ikan? Hehe. Tapi apa pun. Ika happy to received this as a my birthday present. AD. InshaAllah, ada rezeki kita boleh jumpa. Sebab memasing pun rasanya macam duduk dekat. Thanks tau. Gonna keep this sampai dah ada anak cucu haha. 

Feel free to visit her guys:  Anak Denesor

22 Komen

  1. Hahaha.. memang comel habis.. Tambah ikan paus tu..
    Tekaan akaklah yang hitam tu ikan paus.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. HIhi comel kan. kak sha rasa ikan paus eh. Ika dilema hehe. lupa nak tanya si AD. ini binatang apa hee 🙊

      Delete
  2. For me, key chain tu lagi rupa ikan paus dari dinosaur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee ramai pulak kata ikan paus. hehe. ika rasa maybe ikan paus jugak 🙊

      Delete
  3. Replies
    1. Hee comel kan. Pandai AD buat hee ☺️

      Delete
  4. Comel hadiah pemberian AD.. Mesti Ika pun jenis comel-comel jugak kannn..
    Key chain tu ikan paus kot ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi. Badan ika mmg ketara la comel comel bulat nya haha. ika rasa ya la ikan paus sebab majoriti kata ikan paus.

      Delete
  5. comelnya! kena jalan² cuci mata ni. haha

    ReplyDelete
  6. Comel dan menarik.
    Tahniah dapat hadiah birthday dari blogger AD

    ReplyDelete
  7. Alololo comelnya ikan tu. Tahniah tau dapat hadiah

    ReplyDelete
  8. Bantal tu 😍😍 comel la dah la color pink

    ReplyDelete
  9. comel..oo, yg keychain tu, k.fiezz tgk cam ikan...

    ReplyDelete