Yeah!! 11.11 Double Digit Sales & Kempen Beli Barangan Malaysia di PG Mall.

 

Assalamualaikum & Hi readers ❤️️

Entry kalini khas buat mereka yang mencari-cari online shopping untuk shopping pada 11.11.Mesti ramai yang tertunggu-tunggu 11.11 yang tidak lama lagi akan datang kan? Tarikh yang cantik untuk kita shopping di platform online kerana sudah tentu membeli secara online pada tarikh tersebut dapat memberi penjimatan yang berkali ganda buat kalian. PG Mall juga tidak ketinggalan melepaskan peluang untuk memberi sesuatu yang istimewa buat pelanggan mereka pada tarikh 11.11 nanti. 

PG Mall akan mengadakan 11.11 Sales, KBBM & PG Mall Payweek Bonanza Big Campaign! Kalian boleh scroll dan cuci mata dulu di website mereka untuk melihat pelbagai jenis barangan yang ada. Mana tahu ada yang berkenan di hati, nanti boleh la masukkan ke dalam cart shopping kalian dan proceed pembelian pada tarikh 11.11 :). 

Jom jom kita terjah apa yang ada.


Buat pengetahuan kalian semua, ini adalah sedikit info ringkas mengenai PG Mall. 
PG Mall merupakan ecommerce platform NO 1 di Malaysia. Ditubuhkan pada tahun 2017. Dan PG Mall merupakan salah satunya local ecommerce. Dan mereka berada di rank yang ke 3 sebagai Top 3  E Commerce Site di Iprice Sight. Satu pencapaian yang bagus! Dan yang penting,  PG Mall juga terima semua ewallet. 




Untuk 11.11 sales (Double Digit Sales), PG Mall akan memberikan tawaran hebat seperti:- 

• 11% off min spend RM 11 
• Discount code: 1111 
• Free shipping capped at RM 4 

Kalian rasa hanya ini saja? Jom, kita teruskan baca yang seterusnya. 


Seterusnya ialah Proudly Local. Proudly Local ini akan berlansung dari bulan Julai sehinggalah Disember 2020.  Seperti yang kalian dapat baca pada gambar diaatas:- 

 Coupon Code: KBBM20 RM20 OFF ,Min Spend RM50 
Coupon Code : KBBM30 RM 30 OFF , Min Spend RM100 

Inilah masa untuk kalian merebut peluang untuk dapatkan dan beli barang keperluan rumah seperti barangan dapur, barangan bayi dan kanak-kanak, kosmetik dan kecantikan, fesyen, elektronik, sukan dan banyak lagi. Macam-macam barang ada. Semuanya dihujung jari. 

Bukan 11.11 pun dah boleh shopping dah. Nak tunggu apa lagi. Sampai hujung tahun pulak tu. Best sangat. 

 • Support local with #BarangBaikBarangkita 
• https://pgmall.my/proudly-local-campaign



PG Mall Payweek Bonanza 

• From 25 Oct- 5 Nov 2020 
• Special Dealer Recruitment Drive 
• Be a dealer with full payment purchase of RM 3000 
• Code: KBBMND - Extra 1.5% off 
• Be a priority dealer with full payment purchase of RM 5000 
• Code: KBBMPD - Extra 2% off 
• Get purchase wealth card RM 200

Jom dapatkan koleksi emas hanya di pG Mall sempena promosi Payweek Bonanza! Cepat! Checkout sekarang sehingga 5 November sahaja! Seperti yang di lihat di gambar di atas. Pelbagai tawaran menarik yang akan kalian dapat jika menjadi dealer. Sebanyak 1.5 % & 2% akan diberikan mengikut pembelian kalian. 


Turut serta ialah, Kempen Beli Barangan Malaysia. Dan kalau kalian nak tahu juga ada beberapa kedai KBBM di PG Mall iaitu seperti di bawah berserta gambar ya :-  











Tai Fook
 • From 25 Oct- 5 Nov 2020
• Coupon Code: KBBM30 RM30 OFF ,Min Spend RM100 
• RM235 per gram 
• Free Shipping 

Wow! Sangat Menarik. Tak sangka barang kemas juga boleh dibeli online.Tidak perlu ke kedai emas lagi. Tambahan pula, kalau kalian lihat apa yang dtawarkan, pasti memikat hati. Spend sebanyak RM100 untuk barangan dah masukkan code. Kalian akan jimat RM 30. Lagi-lagi ada free shipping. 

Bestnya! 



Gold Plated Swarovski 
• 24k Gold Plated Swarovski Dinar Casing Pendant 
• Open for order now 
• First 500 buyers get to purchase the pendant at RM648 only 
• https://pgmall.my/index.php?route=product/product&product_id=710700

Apa tunggu lagi geng. Set date & Enjoy shopping! 
Tak sabar betul rasanya bila tengok ada macam -macam diskaun yang PG Mall berikan kepada pelanggan mereka. Ingin tahu lebih banyak lagi, boleh layari media social serta website mereka untuk maklumat yang lebih lanjut.
About PGMall: 
Website: PG Mall
Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia 
Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/ 
Telegram : https://t.me/pgmallofficial001

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #BarangBaikBarangKita #1111sales #bonanzapayweek #taifook #Stayathome 

5 Comments