Segmen 10 Blogger Terpantas by Misya


Assalamualaikum & Hi readers ❤️️

Malam ni, ika nak join segmen 10 blogger terpantas by Sis Misha. Mood tengah baik nak join segmen hehe. Sambil-sambil tu cuba nasib. Mana tahu ada rezeki kan. 


Click Here To Join

Kalau berkaitan dengan No 10 :- 

No 10 adalah satu nombor khas buat JJM, di mana sudah 10 tahun ika menjadi tuan buat blog JJM ini. Seingat ika, ika mula blogging masa sekolah menengah dan masa tu memang entry semua budak-budak geli geli habis. Taknak cerita, siapa yang pernah baca pernah la.Yang tak sempat baca Alhamdulillah. Haha. 

Tapi dalam 10 tahun tu, ika on off jugak dengan blog. Start tahun lepas baru la mula nak berjinak-jinak menulis balik. Sebab ika rasa menulis blog khusus untuk book review merupakan satu medium yang bagus untuk orang lain cari rujukan untuk bahan bacaan. 

Makanya, jangan dikira la umur ika berapa dan clap clap sikit la sebab usia Jari Jemari Menari ni dah genap 10 tahun. Doakan ika sentiasa konsisten update blog :) 


10 Komen

  1. selamat bersegmen ya.. :). Naim pun dah join...

    ReplyDelete
  2. 1o tahun usia blog ni ! wahhhhh lama gila ni

    ReplyDelete
  3. good luck ika. tahniah juga dah masuk tahun ke-10 blog ni :)

    ReplyDelete
  4. haritu nmpk segmen ni..tpi tgk mcm ramai dh join,tk jdi nk join..haahah

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen... good luck!!

    ReplyDelete
  6. Tq sudi join. Happy anniversary ke -10 berblogging too! :) http://www.aimisyahirah.com/2020/11/senarai-peserta-pemenang-segmen-10.html

    ReplyDelete
  7. jalan-jalan dari segmen yang sama (^_^)

    https://www.mialiana.com/2020/10/segmen-10-blogger-terpantas-by-misya.html

    ReplyDelete
  8. singgah BW sini dari segmen yg sama..

    ReplyDelete