RANGKAIAN PRODUK TEH YANG MENARIK DARI FULLEAF TEA STORE - Jari Jemari Menari

Apr 14, 2021

RANGKAIAN PRODUK TEH YANG MENARIK DARI FULLEAF TEA STORE

 

Assalamualaikum & Hi pembaca sekalian  ❤️Macam mana dengan puasa kalian? Ika rasa tak terlambat lagi untuk mengucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan kepada semua umat Islam. Semoga ibadah puasa kita kalini diterima Allah. Macam mana dengan menu sahur dan berbuka? Mesti meriah bukan. Seronok tengok juadah berbuka rakan-rakan. Macam-macam ada. 

Harini, ika nak memperkenalkan satu rangkaian produk teh dari @fulleaf_tea_store . 🍃 Ini merupakan Wellness Crafted Tea Set + Holiday in Xmas Canva Bag & Premium Black Tea with Rose Petal . Waktu sahur, ika selalunya akan kurang berselera untuk makan. Minum juga kurang. Tapi tahun ini, ika addicted untuk minum teh. Jadi, ika memilih untuk cuba produk dari Fulleaf Tea ini. 

Fulleaf Tea Store ialah variasi teh yang ditanam semulajadi & diadun mengunakan bahan tambahan sifar untuk memastikan hidup sihat dan penambah mood dalam satu cawan.

• Terus dari kilang
• Dipack mengikut permintaan
• Pertanian Semulajadi
• Mempunyai elemen sihat


"Menyediakan teh yang berpatutan, semulajadi dan sihat untuk komuniti di luar sana"

Apa yang menariknya, produk teh mereka mempunyai pengunaan khusus di mana kita boleh memilih untuk minum apa dan untuk apa. Sebagai contoh jika kalian inginkan sesuatu yang dapat memberi ketenangan. Boleh pilih teh yang khusus untuk relaxation. Yang mempunyai campuran Lavender + Chamomile. (Swipe Picture)

Packaging mereka juga sangat la kemas dan mempunyai seal yang kuat. Tidak khuatir lansung jika teh akan tumpah atau koyak.

Ika enjoy setiap satu teh yang dari @fulleaf_tea_store . Rasa yang unik datang dari bahan semulajadi membuatkan rasa teh tersebut lebih sedap. Boleh diminum pada bila-bila masa. Nikmati la minuman teh yang segar ini. Dijamin mengunakan bahan semulajadi yang tiada bahan tambahan atau larangan. Jika kalian berminat untuk dapatkan teh dari mereka. Boleh layari:-

1 comment: