LIRIK LAGU SYUKUR LEBARAN / AINA ABDUL

 

 Assalamualaikum & Hi pembaca sekalian  ❤️

Jarang-jarang nak share lirik lagu dekat blog sendiri. Ini first time. Sebab, ika tersuka satu lagu raya dari Aina Abdul. Rasa macam kena dengan halwa telinga. Sedap betul suara Aina & muzik dia macam lagu raya dulu-dulu :) Awalnya keluarkan lagu raya. Haha. Mood raya memang lansung tak sampai lagi sebab tengah fokus bulan Ramadan. 

But, it's okay. Let's proceed. 




Riangnya Gembira Di Hati
Dapat Pulang Rasa Tidak Terperi
Satu Syawal Menjelma Lagi
Menyambut Tibanya Di Aidilfitri

Girangnya Tak Terkira
Dapat Pulang Ke Desa
Pulang Ke Pangkuan Ayah Bonda

Hari Raya Mulia
Semua Bersuka Ria
Bersyukur Pada Yang Esa

Aidilfitri Mulia
Terdengar Sayup Takbir Bergema
Ampun Maaf Dipinta
Bermaafan Lupakanlah Sengketa

Hai Selamat Hari Raya
Tua Muda Bergembira
Marilah Raikan Hari Yang Mulia Bersama

Riangnya Gembira Di Hati
Dapat Pulang Rasa Tidak Terperi
Satu Syawal Menjelma Lagi
Menyambut Tibanya Di Aidilfitri




4 Komen

  1. Lagu ni catchy. Dah dengar confirm akan terikut-ikut nyanyi 😊 Lagu raya Aina yang tahun lepas pun sedap tapi yang itu lagu sedih...

    ReplyDelete
  2. Cantik pula baju hijau dia dalam video tu..

    ReplyDelete
  3. okey lah, sedap jugak. melodi dia mcm lagu raya dulu-dulu sikit.

    ReplyDelete