Segmen Renew Bloglist 2021

 

Assalamualaikum & Hi pembaca sekalian  ❤️

Ika sebenarnya dah lama sangat nak buat segmen untuk update bloglist blog ika. Sebab ika rasa, ika sepatutnya explore lebih dengan blog yang ada. Ika juga mencari bloglist yang benar-benar aktif. Nak buat simple punya segmen saja. Ika nak mencari 10 blog atau lebih untuk diletakkan di bahagian sidebar blog. Dan ika harap kalian sudi join sebab syarat dia inshaAllah tak susah. 

Jika ada kelapangan waktu, boleh juga untuk komen apa saja entry di blog picisan ika ni. Ini sangat membantu untuk boost up ika punya mood nak berblogging. 


 


Bloglist kalian akan ada di dalam list sampai habis 2021


Instructions:

1. Follow blog JJM Jari Jemari Menari &  Instagram (WAJIB) 

2. Buat entry tajuk : " Segmen Renew Bloglist 2021'

3. Letak banner di atas & link kan ke entry ini. 

4. Minta kalian like gambar di Instagram Ika untuk support ika dalam meng-review buku. 

5. Letak link entry yang sudah di publish ke ruangan komen. 

Ika harap rakan rakan blogger ada yang sudi memeriahkan segmen bloglist ika ni and support ika ya. Sebab ni kali ketiga ika buat segmen. Giveaway nanti InshaAllah bakal menyusul ❤️️Sambil sambil tu, korang boleh la blogwalking each other. Ika kan update list peserta segmen ini di next entry. 

Jumpa lagi InshaAllah. 

37 Komen

  1. In shaa Allah nanti saya join, saya bookmark dulu ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay Atiqah :) Nanti ada masa, sudi sudi la join segmen kita ni :D

      Delete
  2. rasa link IG tu kena betul kan balik tu ika...
    nnt k ret join ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakasih Kak Ret sebab bagitahu. Ika dah betulkan :)

      Delete
  3. https://anakomak6.blogspot.com/2021/07/segmen-renew-bloglist-2021.html

    ok done!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakasih Kak Ret sebab sudi join segmen picisan ika ni :)

      Delete
  4. Insyaallah.. Saya akan sertai bila ada kesempatan.

    ReplyDelete
  5. Ika, AD join
    https://www.anakdenesor.com/2021/07/segmen-renew-bloglist-2021.html?m=1

    ReplyDelete
  6. join segmen ni :)

    https://www.farhanajafri.com/2021/07/segmen-renew-bloglist-2021.html

    ReplyDelete
  7. Join! :)

    https://www.atiqahnajihah.com/2021/07/segmen-renew-bloglist-2021.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum Ika, akak datang join dan support..

    https://www.shikinrazali.com/2021/07/segmen-renew-bloglist-2021.html

    ReplyDelete
  9. Ika, akak turut serta :)

    https://famf-tower.blogspot.com/2021/07/segmen-renew-bloglist-2021.html

    ReplyDelete
  10. join :)

    https://www.tiarasaphire.com/2021/07/segmen-renew-bloglist-2021.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum.

    Naim mai join sama.. :)

    https://pemudattbc.blogspot.com/2021/07/segmen-renew-bloglist-2021.html

    ReplyDelete
  12. Semoga segmen yang dianjurkan berjalan dengan lancar :)

    ReplyDelete
  13. join :)

    http://www.zianaeunos.com/2021/07/segmen-renew-bloglist-2021.html

    ReplyDelete
  14. As join :)

    https://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2021/07/segmen-renew-bloglist-2021.html

    ReplyDelete
  15. joinnn

    https://www.mialiana.com/2021/07/segmen-renew-bloglist-2021.html

    ReplyDelete
  16. aida join, ika.

    https://www.adianiez.com/2021/07/segmen-renew-bloglist-2021.html

    ReplyDelete
  17. su joined!

    https://itsthesuraya.blogspot.com/2021/07/segmen-renew-bloglist-2021.html

    IG: itsthesuraya

    ReplyDelete
  18. https://loveneddy.blogspot.com/2021/07/segmen-renew-bloglist-2021.html

    join! dah follow ig : nadyashafiqa__

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  20. Nina join

    https://ciksukataip.blogspot.com/2021/07/segmen-renew-bloglist-2021.html?m=1

    Ig: ninvhmd

    ReplyDelete
  21. Kak Ida join ya, Jemput follow blog picisan Kak Ida.

    https://idakamiliamudzakir.blogspot.com/2021/07/segmen-renew-bloglist-2021.html

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  22. salam ika
    cik nur join ye

    https://saranur74.blogspot.com/2021/07/segmen-renew-bloglist-2021.html

    ReplyDelete
  23. https://belognoordiana.blogspot.com/2021/07/segmen-renew-bloglist-2021.html

    ReplyDelete
  24. salam, AO baru join!

    https://www.alienoren.com/2021/07/segmen-renew-bloglist-2021.html

    ReplyDelete
  25. Salam.. Join juga

    http://www.naniey.com/2021/07/segmen-renew-bloglist-2021.html

    ReplyDelete
  26. Saya sertai :

    https://www.fairusmamat.com/2021/07/segmen-renew-bloglist-2021.html

    ReplyDelete
  27. Kak Sha joint
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2021/07/segmen-renew-bloglist-2021.html

    ReplyDelete
  28. Hadirrrr join :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/07/segmen-renew-bloglist-2021.html

    ReplyDelete
  29. baikkk Cik TK bookmark dulu. Nanti Cik TK join!

    ReplyDelete
  30. Kakmim join ye!

    https://www.kakmim.com/2021/07/segmen-renew-bloglist-2021.html

    IG:@kakmimdotcom

    ReplyDelete
  31. Cik TK join ya!

    https://tetikusmerah.blogspot.com/2021/07/segmen-renew-bloglist-2021.html

    ReplyDelete