Merdeka Giveaway by TarotTheFool

 

Assalamualaikum & Hi pembaca sekalian  ❤️

Tengah leka berjalan-jalan di blog rakan-rakan. Ternampak giveaway ni. Bulan ni mood nak join giveaway je ya. Haha cuba nasib. Tak salah kan kan :) Harap ada terselit la rezeki hehe. Hadiah macam best je. Hom la gais kita follow and join giveaway ni. All the best semua. 

Cerita sikit, apa yang anda ingin lakukan atau ke mana anda ingin pergi sekiranya tamat PKP.

Nak pergi bookstore & pantai. That's all. Taknak plan lebih-lebih sebab nanti kiciwa. Bukan la sekarang tak boleh pergi bookstore. Boleh tapi yang berdekatan saja. Yang nak pergi ni jauh sikit sebab situ lebih besar dan seronok :) Kalau pantai pula, sebab memang nak sangat jalan pijak pasir batu dan sebagainya. Dapat la release tension sikit. Tengok pemandangan yang cantik -cantik. 


9 Komen

  1. Good luck!

    As pun rindu nak pergi bookstore tapi info terbaru yang As dapat, bookstore dah buka. Alhamdulillah, hujung minggu ni As plan nak g tengok...

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen dan moga berjaya.

    ReplyDelete
  3. Terima kasih kerana join, Tarot harap ada rezeki sis pada giveaway ini. Walaupun Tarot bukan kaki bookstore tetapi rindu juga nak pergi bookstore sebab selalu beli journal

    ReplyDelete
  4. gud luck Ika.... sama2 la kita tgu ye heheh

    ReplyDelete
  5. Selamat berGA & Semoga berjaya. Datang singgah dan support dari GA yang sama :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/08/merdeka-giveaway-by-tarotthefool.html

    Selamat menyambut hari kemerdekaan buat kali ke 64. Merdeka! Merdeka! Merdeka!

    ReplyDelete
  6. Terima kasih kerana join Merdeka Giveaway, boleh semak senarai pemenang di link di bawah

    https://tarotthefool.blogspot.com/2021/09/pemenang-pemenang-merdeka-giveaway-by.html

    ReplyDelete