Hadiah dari Blogger Suria Amanda ❤️️

8:26 PM


Assalamualaikum & Hi readers ❤️️ 

This entry ika dedicate special untuk blogger Suria Amanda. Actually, ika tak sangka pun akan jadi Top Commentator untuk bulan Julai. Boleh click sini
Ika sebenarnya godek godek bahan bacaan dekat blog SA sambil tinggalkan komen. Mungkin sbb ika suka makan. Ika suka baca resepi dgn tempat makan best best dekat blog SA. SA gunakan label Masakan Sedap  kalau tak silap ika. If korang nak baca semua resepi dalam satu page, boleh tekan label tu. And boleh la cuci mata masakan sedap SA. 

Well, mmg tak dinafikan SA mmg power masak. Walaupun tak pernah rasa air tangan SA. Tgk gambar pun cukup la haha. Berapa kali kecur air liur dibuatnya. Sambal udang petai paling love la kalau tgk gambar haha. Haih sedap. Apa pun, terimakasih byk byk dekat SA sebab bagi hadiah utk Top Commmentator blog dia every month. Rezeki ika untuk bulan Julai. 



Thankyou for this cute sling bag. 😍

Tapi, ika tidak la mengejar hadiah semata mata. It's all about how I gained knowledge in SA's blog  regarding on cooking recipe and tips. And of course at the same time, ika support all her entries by drop down my comment.  Semoga kak SA lebih bersemangat utk menulis dan share mcm mcm info yang memberikan manfaat buat pembaca. Jom pakat ramai ramai follow blog kak SA. 

You Might Also Like

7 comments

TOP COMMENTATORS ♥

Subscribe