BUBBLE WRAP TEMAN KARIB SELLER


Assalamualaikum & Hi readers ❤️️


Bubble wrap atau plastik yang terdiri dari gelembung-gelembung kecil yang dipenuhi udara biasanya digunakan untuk melindungi suatu barang daripada rosak atau pecah dan selamat sampai ke tangan pembeli.

Peniaga atas talian mahupun luar talian yang mengunakan khidmat penghantaran wajib jadikan bubble wrap sebagai pelengkap dalam proses pembungkusan barang niaga anda. Kami membekalkan dua jenis bubble wrap iaitu:- 


🎈 Single Layer 100meter x 50 cm (RM 65) 
🎈 Double Layer 100 meter x 50 cm (RM 85)  

Semua jenis bubble wrap adalah yang terbaik. Tiap gelembung padat dengan udara yang mana memberikan perlindungan pada barang-barang yang dipos. 



23 Komen

  1. Paling favorite nak letup2 kan dia hehe

    ReplyDelete
  2. im gonna end up play this the whole day

    ReplyDelete
  3. bagusnya ad bubble wrap ni...

    goodluck!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/08/ada-nak-order-origami-3d.html

    ReplyDelete
  4. peniaga je memahami betapa pentingnya bubble wrap ni kan :)

    ReplyDelete
  5. Penting seller bungkus barang dengan bubble wrap ni supaya tak rosak.

    Lepas tu barang sampai kat Cik TK kan... Keje Cik TK ialah... Main letup letup bubble wrapnyaa!!! Yeay!!!

    ReplyDelete
  6. Ya bubble wrap memang sesuai digunakan untuk bungkus barang yg nak diposkan... lebih selamat.

    ReplyDelete
  7. Nie memang kepantangan Rawlins - kalau ada memang nak meletup-letup kan sampai habis dan selesai haha.

    ReplyDelete
  8. akak memang selalu order barang online, seller akan balut dengan bubble wrap ni, memang barang yang sampai tak rosak dan tak kemek.

    ReplyDelete
  9. Paling suka ada bubble wrap ni bila beli barang sebab nak letupkan dia aje. Geram.

    ReplyDelete
  10. memang sesuai sangat untuk seller beli bubble wrap berkualiti macam ni. Puas hati customer sebab barang terjaga elok. Tak boleh salahkan courier service kalau seller pun tak wrap elok2

    ReplyDelete
  11. Rasa bubble wrap yg dijual ni antara yang murah dipasaran. Bila beli barang kat shopee, seller wrap barang dengan bubble ni rasa confident je

    ReplyDelete
  12. nanti nak suh kawan beli kat sini sebab dia memang sangat perlukan bubble wrap untuk produk jualan dia...

    ReplyDelete
  13. Sejak daripada Covid ni penjualan bubble wrap makin maju dan juga makin mendapat perhatian yer lah dah makin banyak penjual online menggunakannya hehehe orang biasa macam kita pun kalau nak post barang berharga guan item ni hurmmm bagus...

    ReplyDelete
  14. Beli ada bubble wrap ni. Rasa selamat sedikit barang yg kita nak pos. Anak2 mmg suka picit2 bubble ni .. rs hilang stress agaknya

    ReplyDelete
  15. wahhh bagus ada harga borong macam ni..jimat sikit dari beli sedikit sedikit...suka jadi pembeli yang menerima barang dalam keadaan dibalut kemas dengan bubble wrap..

    ReplyDelete
  16. Sama macam kawan Sis yang meniaga tu...sekali dia tunjuk memborong, kemain penuh hall rumah hahahaha

    ReplyDelete
  17. Dulu-dulu Qiss rajin guna bubble wrap ni kalau bungkus barang. Takdela rosak. Kalau sayang barang dan taknak barang rosak better bungkus guna bubble wrap ni

    ReplyDelete
  18. Jual bubble wrap ke. Bgus sangat ni.. Ramai sekrg peniaga guna bubble wrap nak pastikan barg safety sampai kepada lembeli

    ReplyDelete
  19. Murah jgk bubble wrap besar mcm tu rm12 je. Memang cari jugak supplier2 mcm ni. Nanti abam pertimbangkan utk masuk dalam list

    ReplyDelete
  20. Betul tu nasib baik pembungkusan brang poslaju siap ada bubble wrap takdelah risau rosak hantar pd customer. Paling suka picit bg letups. Hehe

    ReplyDelete
  21. Ni dapat kat za dan anak2 ni seronoknya la hai.. Suka main pop2 kan bubble wrap ni.. Kalau besar, anak siap guling2 lagi..

    ReplyDelete
  22. AM suka kalu order brg siap wrap dgn bubble wrap nie.. Barang confirm terpelihara Dr sebarang kerosakan.. Yg paling penting leh main letop2 sambil tgk movie.. Heehehe

    ReplyDelete
  23. Ada barang yang memang kena guna buble wrap ini supaya tak rosak barang..

    ReplyDelete