ALL TEST PREGNANCY TEST (EARLY DETECTION)



Assalamualaikum & Hi readers ❤️️

Apa yang kita kena buat kalau period kita termiss bulan ni? . Bagi orang yang dah berkahwin, mungkin ini akan menjadi satu berita yang gembira buat mereka. Andai kata, period kalian dah tak datang dari hari yang sepatutnya, mungkin kalian boleh dapatkan preganncy test ini bertujuan untuk check samaada kalian hamil atau tidak. Oh ya, entry ini bertujuan sebagai info sahaja bukan untuk tujuan lain. Bagi budak yang bawah umur & yang belum berkahwin atau bakal berkahwin, kalau nak baca as a knowledge silakan. Hee. Jangan jadikan entry ini sebagai entry "galakan" atau "dorongan" budak-budak bawah umur untuk mebeli benda ini kalau bukan atas kepentingan diri ya. 

Kalau kita tengok, pregnancy test ni ada jual dekat drugstore (Watson, Caring, Guardian dll) atau farmasi yang terdekat dengan kalian. Terlalu banyak pilihan kalau bercakap pasal Pregnancy Test ini. Kita jadi rambang mata macam nak pilih baju pulak. Tapi, kalini ika nak suggest satu pregnancy test yang murah dari yang lain iaitu All Test Early Detection dari Asia Medic. 

REMINDER: Ika akan mixed language dalam entry kalini. Sekian. 



Mereka juga ada pelbagai produk yang lain seperti All Test Ovulation Tests, Male Semen Anylsis Men Fertility Man Sperm Rapid Test, Alphamed Thermometer, Sanitizer, Electric Travel Neck Massage Pillow, Suction Pore Cleanser Device etc. 

Masa ika terima parcel ni, ika pelik kenapa kotak dia besar and panjang. Sebab rasanya kalau yang terjual di kedai tu kecil saja. So, eksited bukak sebab nak tengok. Rupanya stick untuk test tu bukan macam biasa. Ianya lebih panjang dan siap ada cap. Nice jugak ya. Berwarna blue(cap) white. Jom baca arahan dan sebagainya di bawah. 


EASY TO USE - RESULTS IN 3 MINUTES - OVER 99% ACCURATE 

PRECAUTIONS:- 

  • Do not use after the expiration date printed on the foil pouch
  • Store in a dry place at 2-30 celcius or 35.6 - 86 F. Do not Freeze 
  • Do not use if pouch is torn or damaged
  • Keep out of the reach of children 
  • For in vitro diagnosis use. Not to be taken internally 
  • Don not open the test midstream foil pouch until you are ready to start the test 
  • The used test midstream should be discarded according to local regulations


MATERIAL PROVIDED: 

  • TEST MIDSTREAM 
  • PACKAGE INSERT
MATERIAL REQUIRED BUT NOT PROVIDED 

  • Timer 
  • Specimen Collection Container 

INSTRUCTIONS:-
  • Remove the midstream from the foil pouch and perform the test with it immediately within one hour. 
  • Take down the cap of the midstream, hold the midstream so as to place the absorbent tip in the urine stream or place the absorbent tip (2/3) in urine in a clean cup for at least 15 seconds. 
  • Cover the cap on the testing midstream, then lay down the products on a clean and stable desk, start the timer immediately. 
  • Read the results at 3 minutes and do not interpret the results after 10 minutes.


So, apa tunggu lagi. Korang boleh dapatkan produk All Test Pregnancy Test ini dengan mengklik link yang ika berikan di bawah. Boleh private message mereka untuk sebarang pertanyaan lanjut mengenai produk -produk yang mereka jual .  


LAZADA: LAZADA

17 Komen

  1. Teringat masa mula2 dapat dua line, perasaan dia Allah je yang tau ;)

    ReplyDelete
  2. i have never gonna have chance to try it :(

    ReplyDelete
  3. Untung orang sekarang dah bole tahu samada positif hamil ke tak.. klu dulu kena jmpa doktor je la.

    ReplyDelete
  4. Lama tak try pregnant test ni haha..seronok masa 1st time dapat tau hamil..time tu bulan puasa..bgn utk sahur..check terus naik double line..bagi tau tok laki terus x jadi sahur punya seronok hihi

    ReplyDelete
  5. Dah ambil pregnancy plan ni mungkin tak berkesempatan la pakai pregnancy test nih..hehe..tp memang senang kalau jenis ada cup ni..lagi hygiene

    ReplyDelete
  6. Wah, nowadays these pregnancy test kits are so canggih & easy to use. Many decades ago, we dun have any of these kinds & must go to the doctor clinic for tests instead.

    ReplyDelete
  7. buat pregnancy pastu tunjuk kat suami, mesti dia seronok dapat jadi ayah! rezeki Allah bagi dapat timang anak sendiri kan

    ReplyDelete
  8. Ingatkan ika nak letak sekali result test tu hehe apa-apa pun thanks bagi recommendation untuk pregnancy test kit. Boleh bagitau kawan2

    ReplyDelete
  9. sekarang zaman dah canggih dan maju, pregnancy test buat dekat rumah je. mesti seronok kan pasangan suami isteri bila test tu positive. tak sabarnya nak ada anak sendiri

    ReplyDelete
  10. Selalu beli yang biasa je.. Macam2 sekrg pregnancy test.. Suka kal dpt dua line.. Hehehe..

    ReplyDelete
  11. Masa nak test upt la dok cri benda ni lama depan drugstore hahaha. Next baby plan boleh la cari ni plak. Excited nk detect awl msti nk yg the best

    ReplyDelete
  12. Ni wajib bagi siapa siapa yang ragu ragu sama ada dia pregnant or tidak, boleh lh test sendiri dulu.

    ReplyDelete
  13. Rsnya sesiapa yg dah berkahwin mmg excited nak ada stok benda kat rumah.

    ReplyDelete
  14. Rasanya sesiapa yg dah berkahwin mmg excited nk simpan alatan ni di rumah

    ReplyDelete
  15. Mmg wajib ada kat rumah ni. Tapi rasa mcm dh tak perlu dh. Hihi tp nmpk bagus ni boleh share info dgn kwn2

    ReplyDelete
  16. terima kasih untuk perkongsian bermanfaat ni..iena tak kawen lagi haha..tapi takpe baca tuk pengetahuan :D

    ReplyDelete
  17. Paling berdebar bila guna kit ini untuk check.. Kalau muncul dua line tu rasa macam nak lompat bintang.. hehehe

    ReplyDelete