Feb 11, 2018

# Life

Hadiah Bag Mek Zumbie. ❤️️


Assalamualaikum &Hi readers ❤️️

Khamis baru ni, ika dapat satu parcel dari Pos Laju. Balik kerja dapat parcel, eksited betul. Macam budak budak dapat mainan je eksitednya tu. Alhamdulillah. Beg dari Mek Zumbie yang ika menang giveaway dia selamat sampai. 
Padahal, dia baru bagitahu dekat email pasal tracking no ika. Haha. Pantasnya sampai.
Beg ni hampir jatuh ke tangan adik and mak ika sebab depa berkenan haha. 
Nak tu tak boleh, pinjam boleh haha.  



Special thanks for Mek untuk beg yang cantik ni. I'm so happy. And sangat selesa bawak jalan jalan. Baru try pakai pergi jalan tadi. Memandangkan, ika pun sling bag lover. So, beg macam ni fav ika. Thankyou so much. Muah ciked. Hee. 
Semoga Mek dimurahkan rezeki dan keep on blogging. 
Memang ini saja gambar ika boleh tunjuk. Ini OOTD tanpa kepala tangan dan kaki namanya. Haha. 
Boleh refer entry bawah dari blog Mek,senarai pemenang GV dia baru baru ni. 
Mana tahu, nama hangpa ada terselit sekali ke. Hee. 






Do visit and support her blog gais. Selamat hari Ahad semua. 
Semoga hari kalian baik baik saja. 
Jumpa in next entry. InsyAllah. 

18 comments:

  1. wahh tahniah ika dapat hadiah beg :)

    ReplyDelete
  2. Cikyan pon dpt jugak. Dpt buku. Tp blom smpai lg... Tahniah ika... Nnt blh la jalan2 bawak beg tu lg.. Syok kan dpt ape yg kita minat... Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee. Tu la. Nampak cikyan punya entry menang buku seram kan. Bestnya. Tahniah cikyan :) Hee. Aah syok hee.

      Delete
    2. syok laaa kans..hahaha..kbetulan..tp xpe..asal ianya hadiah..semua pon best.. hihi

      Delete
  3. uuwahhhhh tahniahhhh ika. btw the beg is so pretty since i love black so much. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee Thanks Ray:) Kan. Same with me. I love black too ❤️️

      Delete
  4. Congrats Ika..comel sgt beg tu. Kami pun suka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thankyou Auni :) Hee. Kami pun suka jugak hee.

      Delete
  5. Bestnya dapat hadiah! ^^ Tahniah sebab bertuah!!! :D

    ReplyDelete
  6. Cantik betul beg awak, tahniah Ika.. Mek Zumbie memang selalu bagi hadiah yang kebaboom gitu..

    ReplyDelete