Feb 21, 2018

# Life

Postcard from Blogger Anies ❤️️



Assalamualaikum & Hi readers ❤️️

Alhamdulillah. Thankyou to Anies sebab bagi ika postcard comel ni. 
Boleh refer in this entry GA by Anies 
Ika terfikir jugak apa benda dalam pos laju punya sampul ni. Keluar je dari sampul tu, berap banyak kali wow pun tak tahu la keluar dari mulut ika. 
Sampai mak ika tegur " Kak, apa yang hang teruk sangat tu sorang sorang dok wow wow" Haha. 
Cantik sangat poskad ni semua. Ada lima semuanya. 



5 poskad ni is Transformers, Need For Speed Rivals, World Of Tanks, 
Gears Of War 4, Oz:Broken Kingdom. 
Memandangkan ika baru beli something from Daiso, boleh la decorate dekat situ dengan poskad ni. Ada la something new for decoration. I love it so much. 

Salam Ukhwah jugak buat awak Cik Anies. Salam perkenalan dari Ika. And happy blogging always okay? Thankyou so much sebab bagi ika this postcard. So cute. 
Semoga Anies sentiasa dimurahkan rezeki. Amin. 

See in next entry gais. InsyaAllah. 
Tiba tiba rasa macam nak kumpul poskad hehe. Agak agak boleh dibuat hobi tak?

14 comments:

  1. Wahh comel je poskadnya kan. Nak jugak !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee comel kan poskadnya cikyan :) Hee

      Delete
  2. Tahniah! Bestnyaa dapat poskod.

    ReplyDelete
  3. mmg wow! mau juga..cntik la..pssst...mana decoration daiso tu..hee nak tgk eceyyy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Yang decoration tu bila dah full siap. Ika buat entry eh. Ala tapi decorate biasa je wak. Tak la lawa mana hehe

      Delete
  4. sama2 alhamdulillah ika suka bimbang gak kalu2 x suka ;-) well, slmt berdeko2 ya

    ReplyDelete
  5. Hahahaha..ayat mak tu comel je dok wow wow wow

    ReplyDelete
  6. lamanyaa tak dapat poskad, hehehe cantik2 semua. lepas ni tunjuk lah projek yang di deko dengan poskad ni.

    ReplyDelete