Feb 27, 2018

# Life

Hadiah GA Jeju by Salbiah & Siti ❤️️



Assalamualaikum &Hi readers ❤️️
This gonna be a appreaciation entry. Actually, semalam ika ada received satu sampul. Mak letak dekat atas meja dalam bilik. Hee. So, bila nampak yang ada tulis
PEMENANG GA JEJU SALBIAH & SITI.
Boleh refer dekat this entry CikSiti

Dah tahu dah isi dalam sampul ni. Ika actually tak sangka yang selain dari hadiah utama. Depa ada la sediakan another gift untuk yang lain jugak. So, ika dapat fridge magnet dari Hong Kong. 
Thankyou so much cik blogger. Semoga dimurahkan rezeki and dapat buat another GV so that, ika boleh join untuk memeriahkan lagi. 

Fridge Magnet cute sangat hee. Thanks again. I like it. Keep in touch and
semoga modd nak berblogging itu sentiasa ada Hee. 

13 comments:

  1. Alhamdulillah... rezeki ^^ tahniah tau! :3

    ReplyDelete
  2. Alhamdulilah. Saya punpdh dapat😁😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee Alhamdulillah. Thankyou awak :D

      Delete
  3. Alhamdulillah. Kaella pun dah selamat sampai dekat tangan hee

    http://thekaellaaaa.blogspot.my/2018/02/menang-giveaway-souvenirs-pulau-jeju-by.html?m=1

    ReplyDelete
  4. wahhh ahamdulilah rezeki. tahniah sis

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah hadiah da selamat sampai ^^ thank u sudi join GA kami =D

    ReplyDelete