Wonderful March Giveaway by Raydah Alhabsyi


Assalamualaikum &Hi readers ❤️️
Harini nak cuba nasib lagi join GV dari Raydah :) Sebab ternampak entry baru dia dekat reading list. 
 Hehe. Simple rules untuk difollow. 
And nak memeriahkan lagi GV dia. 


1. Do follow her accounts here

  • Blog
  • Instagram
  • Youtube Channel
  • Facebook Page
  • Google +

2. Create an entry with this title "Wonderful March Giveaway by Raydah Alhabsyi"
3. Copy and paste the banner above. Don't forget to backlink your entry.
4. Leave your URL in the comment section below.

Semoga ada rezeki Ika and jom gais support her GV. Hehe. 

21 Komen

  1. waaaa goodluck tau ika...cikyan ada msj ika kat ig..nnt tgk tau !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe Thankyou Cikyan. Jap lagi ika check tau. Sebab ika bukak tapi internet co'et sangat haha. :)

      Delete
  2. Hana menyusul kemudian hahaha! Good luck ya! <3 semoga rezeki berpihak pada kak Ika heheh ^^

    ReplyDelete
  3. Hee kita pun dah join ^^ goodluck ika !

    https://aninashyqinlife.blogspot.my/2018/03/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    ReplyDelete
  4. tq ika sbb join. maaf la sbb td terevert jd draft semula. ray dah publish semula dah. all da best tau. mmuahhh have a great March

    ReplyDelete
  5. Goodluck Ika! Saya nak join jugak..

    ReplyDelete
  6. Hai, singgah dari GA yang sama. Goodluck!
    http://kanashiyoru.blogspot.my/2018/03/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    ReplyDelete
  7. Hello there. Blogwalking here dari segmen yg sama :D

    https://chumellcute.blogspot.my/2018/03/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    ReplyDelete
  8. Hello, blogwalking here, dari GA yang sama.
    Good luck ! ❤
    https://nadia-latte.blogspot.my/2018/03/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    ReplyDelete
  9. Selamat berjaya...Saya Pon join juga giveaway ni...

    ReplyDelete
  10. Goodluck!

    http://mylittlestoryi.blogspot.my/

    ReplyDelete
  11. Hai, saya singgah dari segmen sama ><

    http://itsthesuraya.blogspot.my/2018/03/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html?showComment=1520656644257#c169130952514440583

    good luck ~

    ReplyDelete
  12. kakak singgah dari GA yg sama.. gud luck

    https://byshaz.blogspot.my/2018/03/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    ReplyDelete
  13. Hi. thnk you so much for joining. The winners will be announced soon. I am so sorry for the late update.

    ReplyDelete