Feb 6, 2018

# Segment / Giveaway

SEGMEN TAMAT. SENARAI NAMA BLOGLIST JJM. ❤️️


Assalamualaikum & Hi readers ❤️️

Thankyou untuk semua bloggers yang sudi & support segmen ika yang tak seberapa ni. 
Before this, ika cakap segmen ni akan habis 20 Feb 2018. 
Tapi, ika rasa ika nak habiskan awal which is 7 Feb (TODAY). My reason is because, ika rasa dah mencukupi apa yang ika nak untuk bloglist ika. Semua bloggers pun semuanya aktif aktif belaka
Total participant is: 24 bloggers. 



Banyak komen yang depa kasi kat ika untuk penambahbaikan. Thanks. Ika will take noted every single thing yang hangpa komen. Nak buat penambahbaikkan tu, take time sikit sebab nak discuss dengan kawan ika yang editkan blog ni hehe. Apapun, thanks again.  Ika sangat hargai komen korang semua. Buatkan ika lagi semangat nak improve. 

SENARAI NAMA

1.HANA
3.AUNI
16.AZAH
17.FIRA
18.CAN'T FIND THIS ENTRY 
21.TIARA
24.AIDA

Korang akan ada dalam list bloglist ika for 3 months :) Happy blogging gais and blogwalking la to each other okay? Maaf atas kekurangan. Mana yang ika tak dpat detect entry, Ika tak masukkan dalam bloglist. Sorry. 
Keep in touch and semoga hari hari korang semua baik baik saja. 

See you in next entry. InsyaAllah. 

15 comments:

  1. Thank you sudi masukkan aida dalam bloglist! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama sama Aida :) Happy blogging hee

      Delete
  2. Siqah bookmark dulu. Nanti terjah setiap blog :)

    ReplyDelete
  3. Wah.. Tahniah semua yang masuk bloglist ika..

    ReplyDelete
  4. Terima Kasih Ika.... saya pun masukkan ika dalam Bloglist..

    ReplyDelete
  5. haiiiiiiiii :D kitee no 16 lapor diri.

    ReplyDelete
  6. Nasib baik sempat join aritu, thanks tau sudi masukkan..

    ReplyDelete
  7. yeayyy tersenarai dalam bloglist ika! Thanks ika :D

    ReplyDelete
  8. Yeeeayyy nama cikyan ada... Thanks ika !

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, thanks Ika.. =) dan selamat ber'blogwalking' suma..

    ReplyDelete
  10. Thanks Ika, senaraikan Nurul dalam bloglist! 😘😘

    ReplyDelete
  11. baru perasan...mekacih dear! suka amat

    ReplyDelete