Cash Giveaway by FarhanaJafri


Assalamualaikum &Hi readers ❤️️
Harini nak join Giveaway dari  Sis Farhana. Sebab dia dah berjaya achieve PV for blog hee. Congrats sis. Teruskan berblogging dan apa yang sis nak capai, tercapai :) hee
Suka baca entry dekat blog sis. And ika rasa, kita mcm duduk dekat je. Sebab akak ada mention Star Avenue, Wellness in your previous entry hehe.


Syarat-syarat untuk join GA :

1) Follow blog ni

2) Buat entri bertajuk 'Cash Giveaway by FarhanaJafri' dan backlink kembali ke entri ni. 

3) Letak link di bahagian komen dan share juga di semua social media you guys. 

Last date: 7 April 2018 
Jom join GV ni gais, memeriahkan lagi GV sis ni. Hee. 

10 Komen