Apr 12, 2018

# Segment / Giveaway

“Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa”


Assalamualaikum &Hi readers ❤️️

Harini, ika ternampak entry dekat reading list dari blogger Siqa. Before this, GA dia ika tak sempat nak join. Yang ini, ika berkelapangan nak join sebab tengah free. Hee. 
Hadiah dia semuanya menarik. Hehe. 


Sebab ada banyak lebihan masa. Ika nak kongsikan 
apa yang ika suka pasal blog Siqah?

Masa first time ika jejak ke blog dia last year. Ika tertarik dengan kesemua entry dia pasal book review. Sebab ika memang suka sangat baca review pasal buku. Dan dia punya review pasal buku ada cara dia tersendiri. Tak meleret mcm ika punya review. Dia punya simple, padat, dan ada pengisian. Ika taktahu mcm mana dia boleh come out with good entry untuk book review hehe. 


And of course, suka tengok gambar gambar dia. Serious salute dengan effort dia untuk edit gambar lawa lawa. Hee. Sebab ika tahu. Nak edit gambar ni, kena ada masa dan kena kreatif. Ika belajar cara edit gambar dari blog dia jugak hehe. Thanks tau :D That's all hee. 

Tarikh GA: 13 April - 13 May 


21 comments:

  1. lama dah aida bersahabat dgn siqah di alam maya.
    yes. siqah bagus bab gambar ekk.
    cecantik semua nyer.

    ReplyDelete
  2. Good luck Ika, nak terjah blog Siqah la nak blajar edit gambar jugak...

    ReplyDelete
  3. Semoga ada luck kat GA ni hehe ^^

    ReplyDelete
  4. Terima kasih Ika join GA Siqah!! Good luck!! And TQ for your feedback about my blog <3 Siqah nanye pun ikut hati je buat book review. Hihi. Review buku IKa pun okay jugak tau. Tak meleret pun Siqah rasa. Asalkan ikhlas review dari hati, it's okay :) Yeayy! Happy Ika guna tutorial edit gambar :D Nak buat entri pasal tutorial gambar lagi, tapi macam biasalah, masih tak siap. Hehe. Mari sama-sama kita berkongsi :)

    ReplyDelete
  5. cantik sangat kan gambar siqah! Nak buat sendiri memang tak mampu. Good luck ika :)

    ReplyDelete
  6. kaella singgah dari GA yang sama, goodluck!

    ReplyDelete
  7. gud luck.dari ga yang sama =)

    https://izahafizah.blogspot.my/2018/05/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  8. All the best! Part edit pic tue mmg sy setuju sgat.. pic kak siqah semuanya lawa2

    ReplyDelete
  9. hi. datang melawat dr segment yg sama. all da best tau

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  10. Hi.. cm singgah dari GA yg sama. Good luck ye.. :)
    | Blog cikmasland |

    ReplyDelete
  11. Hai Ika! Goodluck untuk segmen ni :D
    Wanie pun dtg dari segmen yg sama
    Thanks tau sudi singgah blog Wanie ❤

    Lost In Thoughts

    ReplyDelete
  12. Hi there! Syaza singgah sini dari giveaway yang sama. Goodluck! 😊

    https://syaza-applemints.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Semoga awak berjaya dalam pemilihan.. Salam singgah daripada saya..

    http://www.shikinrazali.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  14. Saya singgah dari GA yang sama. Good luck ya :)

    By the way, thank you for dropping by at mt blog.

    ReplyDelete
  15. hai singgah dari segmen sama, dan follow blog awak :)
    https://www.cakapsinilah.com/

    ReplyDelete