Apr 12, 2018

# Segment / Giveaway

“Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa”


Assalamualaikum &Hi readers ❤️️

Harini, ika ternampak entry dekat reading list dari blogger Siqa. Before this, GA dia ika tak sempat nak join. Yang ini, ika berkelapangan nak join sebab tengah free. Hee. 
Hadiah dia semuanya menarik. Hehe. 


Sebab ada banyak lebihan masa. Ika nak kongsikan 
apa yang ika suka pasal blog Siqah?

Masa first time ika jejak ke blog dia last year. Ika tertarik dengan kesemua entry dia pasal book review. Sebab ika memang suka sangat baca review pasal buku. Dan dia punya review pasal buku ada cara dia tersendiri. Tak meleret mcm ika punya review. Dia punya simple, padat, dan ada pengisian. Ika taktahu mcm mana dia boleh come out with good entry untuk book review hehe. 


And of course, suka tengok gambar gambar dia. Serious salute dengan effort dia untuk edit gambar lawa lawa. Hee. Sebab ika tahu. Nak edit gambar ni, kena ada masa dan kena kreatif. Ika belajar cara edit gambar dari blog dia jugak hehe. Thanks tau :D That's all hee. 

Tarikh GA: 13 April - 13 May 


10 comments:

  1. lama dah aida bersahabat dgn siqah di alam maya.
    yes. siqah bagus bab gambar ekk.
    cecantik semua nyer.

    ReplyDelete
  2. Good luck Ika, nak terjah blog Siqah la nak blajar edit gambar jugak...

    ReplyDelete
  3. Semoga ada luck kat GA ni hehe ^^

    ReplyDelete
  4. Terima kasih Ika join GA Siqah!! Good luck!! And TQ for your feedback about my blog <3 Siqah nanye pun ikut hati je buat book review. Hihi. Review buku IKa pun okay jugak tau. Tak meleret pun Siqah rasa. Asalkan ikhlas review dari hati, it's okay :) Yeayy! Happy Ika guna tutorial edit gambar :D Nak buat entri pasal tutorial gambar lagi, tapi macam biasalah, masih tak siap. Hehe. Mari sama-sama kita berkongsi :)

    ReplyDelete
  5. cantik sangat kan gambar siqah! Nak buat sendiri memang tak mampu. Good luck ika :)

    ReplyDelete